Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi az igazán stílusos sportautó?

Mi az igazán stílusos sportautó?

Figyelt kérdés
Nem feltétlenül újra vagy nagyon drágára gondolok, hanem olyanra, ami kifinomult stílusérzékről tanúskodik. Lehet régebbi típus is, vagy veterán, de akár youngtimer vagy új is. De semmiképpen nem aszerint, hogy most drága vagy kisebb összegből is elérhető. A stílusosság a lényeg.
2011. máj. 8. 08:12
1 2
 11/19 lodarazs ***** válasza:

Egy ilyen jó ízlésre vall:

[link]

2011. máj. 8. 13:26
 12/19 anonim ***** válasza:
65%

Nekem konkrétan egy utcai sportkocsi szó hallatán rögtön ez jut eszembe: BMW E30 (320,325i) ... Hátsó kerék,Sok lóerő,sport kinézet!!!!

vagy van a BMW-nek egy oldtimer tipusú autója (Padlógáz 1.rész-BMW) az még erős típus

2011. máj. 8. 15:33
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
BMW Z4 (csak alegújabb széria)
2011. máj. 9. 17:42
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Azon viszont meglepődtem, hogy a Porsche márka eszébe sem jutott senkinek.
2011. máj. 9. 19:18
 15/19 Beviz Elek ***** válasza:

Nálam a Nissan 200SX a nyerő! Ha megtehetem, veszek egyet:)

[link]

2011. máj. 15. 18:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Én nem is tudom...A Porsche nekem gyerekkori álmom volt,de most,hogy,bár nem öreg,de öregebb vagyok:)Annyira nem vonzzó.Gyönyörűszépek,főleg a 911-sek.Talán azért nem,mert annyi típusa van mára,mint a szemét.Meg talán azért is,mert semmiben nem kitűnőek.Nekem,ami tükrözi a stílusomat,az a II Golf GTI.Jobb nem is kéne,de,ami hasonlóképp tetszik az a Lancer Evo IX és az első Impreza.
2011. máj. 15. 22:39
 17/19 anonim ***** válasza:
K1 Attack ( [link] ) könnyű, erős, szép, elég agresszívan néz ki, nincs tele elektronikával... Ez szerintem igazi sportkocsi. Tehetősebbeknek ott a Pagani Zonda R, Gumpert Apollo, és a Porsche GT3 RS, Focus RS... 1-2 Open wheel, ha valakinek az jön be: Ariel Atom, Lotus Caterham. Több vérbeli sportkocsi (azaz olyan, ami versenyautóként is megállja a helyét), nem jut eszembe. Persze ott az Aston, meg a Maserati GT, Ferrari 599, Bugatti Veyron meg a Jaguarok, de ezek már nem abba a kategóriába tartoznak. Dög nehezek. A Veyron hiába erős és hülyebiztos, több, mint 1800kg. Az Aston másfél tonna. Stílusosak is meg minden, de én nem nagyon tudok úgy gondolni rájuk, mint sportkocsi. Inkább luxus kocsi.
2011. máj. 15. 23:30
 18/19 anonim válasza:
Én szerintem a legstílusosabb egy porsche 911 -es, Azon belül bármelyik, valamint nekem nagyon tetszenek a Seat Leon Cuprák, A Nissan 350Z és 370Z, és persze az RX-8-as Mazdák :'D A Porschét csak ajánlani tudom:D
2011. máj. 16. 18:14
 19/19 anonim ***** válasza:
:) ezek nekem is bejönnek, de pl. az RX8 nem olyan nagyon tartozik a sportautók kategóriájába. Inkább az RX7
2011. máj. 17. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!