Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi az igazán stílusos sportautó?

Mi az igazán stílusos sportautó?

Figyelt kérdés
Nem feltétlenül újra vagy nagyon drágára gondolok, hanem olyanra, ami kifinomult stílusérzékről tanúskodik. Lehet régebbi típus is, vagy veterán, de akár youngtimer vagy új is. De semmiképpen nem aszerint, hogy most drága vagy kisebb összegből is elérhető. A stílusosság a lényeg.
2011. máj. 8. 08:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Hát én szeretnék majd egyszer egy idősebb sportautót. A Mitsubishi 3000GT nagyon tetszik és a Mazda MX-7.
2011. máj. 8. 08:37
 2/19 anonim ***** válasza:
78%
Maserati GT
2011. máj. 8. 08:42
 3/19 anonim ***** válasza:
54%

Ha a régebbieket vesszik, én aztmondom, hogy Subaru WRX STI, vagy épp Nissan Skyline (halálosabb iramban) Aztán pedig a 80 as, 90 es évek Toyota sport kocsijai és, hogy egy modernebb darabot is említsek: Lexus LFA, ez a teknikai tökély, jobb bármeik olasz verdánál. Ennél precízebben összerakott autót te a világon nemtalálsz.

[link]

Hozzá tenném, hogy ő azért egy külön kategória, az elérhető darabok közt, szerintem az STI viszi a pálmát, és nekem is egy Subaru az álmom, már vagy 15 éve.

Ami pedig igen jó lessz, és szintén megfizethető, az a Toyota, és a Subaru új közös gyermeke.

2011. máj. 8. 10:08
 4/19 anonim ***** válasza:
A stílusosságot elég nehéz meghatározni, de a letisztult formák, az hogy egy autó egyben van és nincs kismillió az autó formavilágától elütő spoiler meg csicsa rajta az egy jó alap. Az agresszív vonalak ugyan jót tesznek egy sporautónak de nem kifejezetten stílusosak úgyhogy én a klasszikus japán és amerikai sportkocsikat semiképp sem sorolnám ide (kivételek persze vannak, de ritkák). Konkrét típusokat vagy márkát nem akarok írni mert el fog kezdődni a veszekedés, de egy sporautónak tudni kell légterelők, spéci fényezés, exkluzív belső és kifejezetten nagy erő nélkül, gyári állapotban is szépnek és tettszetősnek lennie - így lehet "stílusos".
2011. máj. 8. 10:52
 5/19 anonim ***** válasza:

Nekem ez stílusosnak tűnik:

[link]

vagy

[link]

Ha nekem beleférne biztos vennék ilyen verdát

2011. máj. 8. 11:21
 6/19 anonim ***** válasza:
Fiat Coupe 20VT, Alfa GTV 3,2 V6
2011. máj. 8. 11:37
 7/19 anonim ***** válasza:
77%

[link]

[link]

[link] Szerintem ezek közül mind elég stílusos, bár mind a 3 máshogyan.

2011. máj. 8. 11:54
 8/19 anonim ***** válasza:

Mercedes SL vagy SLC.

Persze ez korfüggő miként az eddigi válaszokból ez kiderült.

2011. máj. 8. 11:59
 9/19 anonim ***** válasza:
Inkább valami régi legyen mert ezek az új autók csak műanyag sz@rok.
2011. máj. 8. 12:54
 10/19 anonim ***** válasza:

Az Aston Martin DB9 nem csak James Bondnak jön be ...

:p))

2011. máj. 8. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!