Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a Peugeot-ról?

Mi a véleményetek a Peugeot-ról?

Figyelt kérdés

Úgy általánosságban is, és a 206-ról is érdekelnének vélemények! Első autónak milyen lenne női sofőrnek?

Negatív vélemények is érdekelnének, inkább most tudjam meg, mint később a szerelőnél legyen állandóan a járgány:D

2011. máj. 1. 17:20
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Őőő esetleg egy kis Honda Civic? Arról mit gondoltok?

Az az igazság, én csak nézem, ami tetszik azt megnézem használtautón aztán ennyi, nem értek hozzá! Ezért kérdezgetek ilyen sokat!

2011. máj. 3. 14:33
 22/28 anonim ***** válasza:
Honda Civic ? Nem éppen P206 kategória méretben sem....és 1 millió körül olyan 12-13 évest kapsz. Elég sportos autó,de tizen-évesen megvenni nagyon lutri.
2011. máj. 3. 20:54
 23/28 A kérdező kommentje:

hát ebből is látszik, hogy nem értek hozzá:P

Én szívesen fogadom azt is, ha linkeltek autót. Szép kis formásat szeretnék. Tudom ennyi pénzből nem lehet a legújabbat, de mégsem szeretnék "kockát", mint pl egy Fiat Tipo, most ez ugrott be hirtelen.

2011. máj. 3. 21:01
 24/28 anonim ***** válasza:
Yaris,Micra 1 milla körül csak 10 év felett van....( nem véletlenül). A P206 6-8 évesen kerül 1 millába. Nézz meg pár használtautó-hirdetést, kisautók között.
2011. máj. 3. 21:36
 25/28 A kérdező kommentje:

A Yaris kifejezetten tetszik!

A Micra, ha erre a típusra gondoltál nagyon nem:S olyan idétlen:D [link]

2011. máj. 3. 21:44
 26/28 anonim ***** válasza:
2011. máj. 3. 22:24
 27/28 anonim ***** válasza:

Többen is írták hogy nem a típus hanem az autó előélete a legeslegfontosabb, én ha nem probléma összeszedtem pár olyan autót ami nem tűnik zsákbamacskának, persze ezeket is ugyanúgy érdemes átvizsgálni mert minden autónak vannak és lehetnek rejtett hibái, de írtad hogy viszel magaddal rokon autószerelőt, ez jó. Szóval ezek az autók talán nem akkora lutrik első autónak:

Peugeot 206:

[link]

[link]

[link]

[link]

Honda Civic:

[link]

[link]

Fiat Panda:

[link]

[link]

Fiat Punto:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ford Puma:

[link]

[link]

Renault Clio:

[link]

[link]

Opel Corsa:

[link]

[link]

[link]

2011. máj. 3. 23:53
 28/28 A kérdező kommentje:

fúú köszi a sok linket, mindet megnézem majd, jobban mondva párat már meg is néztem!

Mielőtt a válaszolók nem próbáltak lebeszélni a 206-ról, addig egy fekete 206 volt az álom:) Álom.... ilyen árkategóriában persze. Amúgy lenne nekem álmaim autója, de az jóval följebb kezdődik:D

2011. máj. 4. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!