Mi a véleményetek a Peugeot-ról?
Úgy általánosságban is, és a 206-ról is érdekelnének vélemények! Első autónak milyen lenne női sofőrnek?
Negatív vélemények is érdekelnének, inkább most tudjam meg, mint később a szerelőnél legyen állandóan a járgány:D
Előítélet: nekem túlzottan nőies a külleme és a stílusa nem jön be. De mivel írtad, hogy női autónak kellene, így az én előítéletem itt nem rúg labdába.
Műszaki szempontból viszont szinte csak rosszat hallok. Egyik ismerősünknek az indexkart kellett bugyigumival megtalpalni, hogy ne essen le balraindex állásba. Többször cserélték még gariban, de sosem lett véglegesen jó. Egy másik ismerős meg valami kis apró villamossági hiba miatt költött nyolcvanezret rá. Ha már kis női autó, ami fenntartható, akkor inkább valami japánt ajánlanék.
egy autó csak annyira megbízható amennyire az előző gazdái voltak. oltári nagy szart ki lehet fogni BÁRMILYEN típusból, de a legendák szerint franciából nagyobb arányban.
Én magam sosem vennék, sok rossz példát láttam/hallottam, de azt is tudom, hogy sokan elégedetten használják.
Ennek ellenére ha gondtalan autó kell, elsősorban az előélet legyen a legfontosabb és a márka csak azután. Én nem ajánlom, de ez az én szerény véleményem.
helyette suzuki, ford, toyota, opel, vw-t ajánlok
Nekünk is ilyen van!
7 éves és rendesen karban tartjuk és KIVÁLÓ autó!
Aki nem adja meg neki amit kér annak lehet BMW meg minden akkor is szar lesz!
Szóval ha megadod neki amit kérd nem rossz állapotút veszel akkor nem lesz vele bajod!
Köszi az eddigi válaszokat! Ezek alapján lehet jobban járok, ha más után nézek!
Még egy dolog! Az igaz, hogy ezek az autók úgy vannak összerakva, hogy minden mindennel összefügg? Tehát ha van egy kis probléma azt sem olyan egyszerű javítani, mint más autóknál.
Nem vagyok autószerelő, sem peugeot tulaj, de sztem nem olyan rosszak a peugeot-k, a 206 sem. Bár erről inkább autószerelőket kellene megkérdezned.
Sokan anyázzák a francia autókat, de könyörgöm: mindent ár/érték arányban kell nézni, márpedig ár érték arányban sztem a peugeot nem rossz választás. Persze az elektronika hárklis, ez az olcsóság "ára".
Hát nem tudom, végül is ha kifogok egy jó állapotút, akkor én az tuti, hogy vigyáznék rá! A családban van autószerelő is, és karosszéria lakatos is, szóval az fix, hogy velük mennék kocsit nézni!
Meg ugye abban az árban, amiben gondolkozok szinte csak az az autó tetszik! Swift nem tetszik, a Toyoták meg amik valahogy néznek is ki, nem kotlófészkek(öregek) azok elég drágák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!