Mi a véleményetek a Peugeot-ról?
Úgy általánosságban is, és a 206-ról is érdekelnének vélemények! Első autónak milyen lenne női sofőrnek?
Negatív vélemények is érdekelnének, inkább most tudjam meg, mint később a szerelőnél legyen állandóan a járgány:D
Bátran ajánlom a 206-ost nekem is az van. Mióta nálam van egyetlen egyszer volt szervizben és már 12 ezer km-t mentem vele úgy, hogy hozzá sem nyúltam. Most kell benne csapágyakat cserélni szóval ez az első alkalom, hogy szerelőnél kötött ki. Ja igen .. és 9 hónapja nálam van. Ha 9 hónap alatt 1 hiba soknak számít akkor mutass olyan autót ami ennyi idős és 1 évnél tovább bírja bármilyen szerviz nélkül. Persze az igazsághoz az is hozzá tartozik hogy 55 ezer km-el vettem szóval sok baja nem lehet még. És tutira nem tekergették vissza mert rokonoktól vettük akikkel elég jó kapcsolatban állunk.Fogyasztása is elég jó. Én 5-6 literrel elmászkálok vele. Nekem is az első autóm és nekem is mindenki mondta hogy csak franciát ne mert sz*r az összes. Hát jól tettem hogy nem hallgattam rájuk.
Mindegyik márkának vannak jól és rosszul sikerült autói akár német akár olasz akár francia és még sorolhatnám. Ez csak egy egyszerű általánosítás amitől mindenki megijed és inkább vesz egy másik autót ami lehet hogy fele annyira sem tetszik neki és sosem fogja annyira szeretni mintha megvette volna az eredetileg kinézett (addott esetben francia) autót.
Egyébként itt olvashatsz véleményeket amiket tulajdonosok írtak, ha gondolod nézd meg.
" Már 12 ezer km-t elmentem vele és hozzá sem nyúltam" - az baj, egy olajcsere nem ártana. Ha ez mondjuk volt, akkor itt a kontra: 97 ezer km. szerelő nélkül, CSAK olajcserékkel.
Nem írok típust, csak annyit: japán. NEM Yaris,hogy maradjunk a kategóriában.
Fiat Punto még a 206-nál is szarabb!
Nyugodtan vedd meg a 206-ost!
Mienkébe 100 ezer km-er van és csak olajcsere meg új gumikat vettünk rá! És ENNYI! Mi megadjuk neki amit kér és vissza is adja azt nekünk!
Szóval én csak jót tudok mondani róla!
Aki nem becsüli az autóját annak lehet Ferrarija is akkor is tönkre fog menni! Magyar nép már csak ilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!