1200-es zsiguli egy lánynak?
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyire lenne jó választás egy lánynak? Valahogy bekattant, hogy tökre jó lenne nekem egy ilyen autó, vagy egy Samara. Nekem nem jönnek be ezek a tipikus csajos autók: Twingo, Punto stb.. :)2011. ápr. 28. 16:59
11/15 anonim válasza:
Múltkor várakoztam a kocsiban, erre mellém állt egy piros ezerkettes, egy nagyon helyes, csinos kiscsaj vezette, olyan akiből végképp nem néznénk ki. Szóval miért ne?
12/15 A kérdező kommentje:
Persze csakis, valami jó állapotút vennék. :)
Utolsó:
Ugye ugye... :))
2011. ápr. 28. 21:34
13/15 anonim válasza:
Egy biztos,ha azt megtanulod jól kezelni utána bármilyen autóval sokkal jobban elboldogulsz.
Egyébként ez valami új dili volna?
A Drágám /25l :))/ most a Nívákkal szemez ...
:p))
14/15 anonim válasza:
nekem is tetszik ez a típus,párszor szerelgetjük oké.de a nem szervofék ne rettentsen el mert sztem jobb mint a szervo_-közvetlenebb a vezetőhőz.
15/15 anonim válasza:
minekünk van 1 és 4év múlva vinnénk ot-ztatni.A család kedvence lett 1év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!