1200-es zsiguli egy lánynak?
1/15 anonim válasza:
Ez egy régi fostaliga. A Twingo meg a Punto is sokkal újabb, kényelmesebb nála. Meg drágább is.
2011. ápr. 28. 17:08
Azt hogy nem igazán neked való, de még egy fiúnak se nagyon. Sokat eszik, régi, elég sok baja van már ilyen korban stb stb.
Ettől még egy 5ajtós Swifttel is többet érsz, ugyan nem szép autó, de keveset eszik, megbízható, olcsó autó, olcsó fenntartással.
2011. ápr. 28. 17:14
Előzőkre ne halgass:PP
Naszóval, szamarát ne vegyél mert az fostaliga, de egy ezerkettes ladával nagy bajod nem lehet:) És ami a legjobb, h ha picit is konyítassz hozzá, szerelgetni is megtanulsz ami egy csajnál tök szexi tud lenni:DD
2011. ápr. 28. 17:29
Ha hétköznapi használatra kell, ne ezt válaszd. Nekem is van, tudom, mivel jár. Igen, kimondom: a mindennapokban van nála jobb - akár egy 1.3-as, ötajtós régi Suzuki Swift is. De ha csak "hülyeségből" kell, miért ne? Persze készülj fel: komoly fizikai erőnlétet igényel. A kormány is rettentő nehéz, a fék is, mert szervo ott sincs... De ha elég erős vagy hozzá, menni fog. Csak meg kell tanulni fékezni. De ha nem vagy 100%-osan megszállott, a Samara jobb lesz. Könnyebb, fogasléces kormány, szervofék, elsőkerék-hajtás... Igazából ezt ajánlanám: ha megszokod, lesz esélyed "klasszik" Ladát, Zsigulit vezetni.
2011. ápr. 28. 17:42
5/15 A kérdező kommentje:
Igazából réges régen volt egy zsigulink, utána meg samara és mindkettőt csíptem, persze akkor még nem tudtam vezetni. De apuval párszor szereltünk. :) Hát bevallom, amikor először beültem egy régebbi autóba (20 éves Opel Calibra) Kicsit meglepett, hogy úristen alig bírom benyomni a kuplungot..:D De hamar belejöttem. Szóval eleinte tuti bénáznék..
Jegyezz meg valamit: nem baj, ha eleinte bénázol. Senki nem születik úgy, hogy mindent tud vezetni (még az áramot is). Csak legyen helyed, ahol bénázol. Nem, nem közút. Közforgalomtól elzárt terület, ahol mindent kipróbálhatsz. Nem csak a 40-g terjedő, lassú menetet (elindulás, megállás, kanyarodás), hanem azt is, hogy a Zsigulin félelmetesnek tűnő 120-as tempóról hogyan lassítasz fékszervo (vagy éppen "devander") nélkül. Meg fogsz lepődni, mennyire bele kell ugrani a pedálba (kegyetlenül), de talán később nem fogsz azért fejreállni, mert túl kicsit fékeztél...
2011. ápr. 28. 18:04
ha van erőd forgatni azt a nagy és nem servo kormányt...:)
Hát legyen:)
2011. ápr. 28. 18:06
Le a kalappal, ha bevállalod. Ha foglalkoztak(ol) vele, nagyon megbízható autód lesz, hátránya a fogyasztás (10L/100km). Lényeg, ha én látnék egy lányt egy 1200esben, tuti azt gondolnám, ezt aztán a tökös, belevaló csaj :)!
27F
2011. ápr. 28. 19:32
9/15 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintem ezt senki nem nézni ki belőlem, hogy ilyen autót szeretnék..De nem érdekel bejön! :)
Az a lényeg, hogy neked tetszik! Ha valaki leszól miatta az bekaphatja ha megengeded :)! De ha tényleg veszel nagyon nézd meg, hogy mit veszel meg. szóval nem valami "brazilok" által leharcolt sz*r, vagy ex kőműves autó legyen.
2011. ápr. 28. 20:09
Kapcsolódó kérdések: