Első kocsinak milyet éri meg venni egy lánynak?
Figyelt kérdés
Ami nem olyan kicsi, de nem is az a nagydarab. Használt autót (3-4 éveset) éri meg venni, vagy egy újat valamivel drágábbért?2011. júl. 20. 14:18
1/11 anonim válasza:
Olyat vegyél, amit nem sajnálsz ha megtöröd.
2/11 anonim válasza:
Mindenképp használtat ez evidens. Peugeot, Seat az mit lánynak tudnék elképzelni.
3/11 anonim válasza:
Ezek azért rosszul feltett kérdések, mert nem ismerem sem:
-az anyagi helyzetedet
-ízlésedet
-presztízs/státusz igényedet
-a kocsival szembeni elvárásodat
Mert hiába mondanám, hogy lánynak nagyon jó kis autó egy új Fiat 500 Abarth, lehet, hogy drágállja vagy nem is tetszik neki.
6/11 anonim válasza:
nekem egy 1.8 turbos benzines mitsubishi volt az elso. Meg mindig megvan,szerelmes vagyok bele. Kinek mi. :D
amugy talan egy nissan micra.
23L
7/11 anonim válasza:
3-4 éveset vagy egy újat akar venni akkor szerintem nem a 100 ezres ladára gondol ( végül is a lada a világból kimegy) én azt ajánlom neked :)
8/11 anonim válasza:
Chevrolet Sparkot vennék. Kellően kicsi, önnyü kezelni mégis biztonságos és olcsó fenntartani. Olyan csajos autó. Nekem MAtizom van, ebből nem kapsz már 3-4 éves példányt a legfiatalabbak is 7 évesek már én nagyon szeretem!
9/11 anonim válasza:
Corzára szavaznék a b.nőmnek is az van, és teljesen megvan vele elégedve:)
10/11 anonim válasza:
3-4 éveset 30-40%-al olcsóbban, mint újonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!