Aprilia rs 50 egy 154 centis 50 kg lánynak?
Figyelt kérdés
szerintem hülyeség mer nagy motor lenne neki de nem fogja fel2011. ápr. 4. 22:34
1/17 anonim válasza:
Az rs 50 egy nagyon kis testű motor. Olyan mintha egy sportmotort melegvízben mostak volna ki:D. Az arányai jók ezért van motor formája. Megtartani megtudja, max kicsit nehezebben ér le a lába mint egy robogóról de szerintem egyáltalán nem nagy neki. Egy enduro az lenne nagy.
2/17 A kérdező kommentje:
hát igen... de pl ha hirtelen kell ki kerülni valamit vagy megállni le repül róla :D szerintem inkább robogó való az össze csajnak de neki csak ez kell... makacs nagyon :D
2011. ápr. 4. 22:56
3/17 anonim válasza:
nem baj az, majd a sors eldönti hogy mi lesz belőle...
4/17 anonim válasza:
Ha ezt nem tudja kezelni, akkor egy robogót sem tudna...
5/17 A kérdező kommentje:
na hát ez az hogy nem is motorozott még de ő ezzel akar kezdeni de hiába magyarázom neki hogy nem jó ötlet
2011. ápr. 4. 23:11
6/17 anonim válasza:
Az oké, hogy ilyet akar, de nemlehet rávenni, hogy előbb menjen 1-2 kört valamelyik haver robogójával? Amúgy barátnőd testvéred vagy lányod?
7/17 A kérdező kommentje:
barátom
2011. ápr. 4. 23:16
8/17 anonim válasza:
Én 56 kiló vagyok jelenleg és 600RR-em van... 18/F
9/17 anonim válasza:
Elmondom neked, hogy egy robogó sokkalta kezelhetetlenebb a geometriájából kiindulvál. Egy RS stabilabb, jobb a futóműve, jobbak a fékei. Egy mákdarálónál sokkalta jobban motorozható. Igaza van a lánynak, az kell neki.
10/17 anonim válasza:
nem tudom hogy miért fél mindenki egy 50-es "gyorsaságitól", egy RS-el még inkább hogy biztonságosabb motorozni mint egy robogóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!