Aprilia rs 50 egy 154 centis 50 kg lánynak?
Figyelt kérdés
szerintem hülyeség mer nagy motor lenne neki de nem fogja fel2011. ápr. 4. 22:34
11/17 anonim válasza:
:) nekem is kéne egy ilyen motor, bár én még 50 kiló se vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy csak robogóval akarok életem végéig menni:P Bár én a kocsit jobban szeretem.
12/17 homo ludensz válasza:
Figyuszd,egy most divatos atomataváltós "lányos" robogóval sokkal előbb érhet baj. Majd mindent kipróbáltam és a végén a legbiztonságosabbnak a Hercules-Sax 50kcm. es 5 sebességes,hagy.váltós kicsit a Simsonra emlékeztető de annál jobb súlyelosztású járgány vált be.Kis kerekű gyenge robogócskák beszorúlnak a parkoló autók foghíjaiba és minden kis úthiba nekik egy bomba.
13/17 anonim válasza:
Ez még nem nagy... elbírná és teljesítményben sem olyan nagy mint a 125ös nagytesó h hátratudja dobni rohadt keményen.
14/17 anonim válasza:
Nekem 13 évesen volt ilyen motorom akkor kb 56kg voltam.
Robogóról ültem át és sokkal jobb volt Biztonságosabb nagy kerekek, Brembo fékrendszer jó fütőmű 90km/h vettem a kanyarokat Most R1-em van :) már 85kg vagyok és 2x annyival veszem a kanyarokat :) ui:jótanács: ha tényleg hosszutávon akarsz motorozni 125ccm et vegyél és tetess bele fojtást 100x jobbak a 125ösök MINDENBEN. 27/F
15/17 A kérdező kommentje:
az r1 nagyon jó motor :DD remélem nekem is lesz egy :P
2011. ápr. 6. 19:43
16/17 anonim válasza:
én 50kb vagyok és olyan 160cm.. és most akarok venni egy aprilia rs50-et:D jolesz nekiiiis:D késöbb az r1 az álmom:D
17/17 anonim válasza:
elözö vagyok nem kb hanem kg.. bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!