Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kb milyen nehéz egy lemezfelni?

Zozzancs kérdése:

Kb milyen nehéz egy lemezfelni?

Figyelt kérdés
Egész konkrétan arra vagyok kíváncsi, hogy egy 15" honda lemezfelni gumi nélkül mennyit nyom. Lehetőség szerint úgy választanék alufelnit, hogy ennél ne legyen nehezebb.
2011. ápr. 28. 15:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
nem tömegre választanak alufelnit.
2011. máj. 3. 14:22
 12/21 A kérdező kommentje:

DE. Igenis van akinek ez is számít, hogy neked nem az egy dolog.

Komolyan, legközelebb kíromm a kérdés alá, hogy trollok kíméljenek.

2011. máj. 3. 21:48
 13/21 anonim ***** válasza:
Tényleg nem akarom tovább szítani a feszültséget,de nem gyanús,hogy senki nem érti a kérdésedet?Valóban arra való az oldal,hogy próbálnak segíteni egymásnak az emberek.Nade álljon már meg a menet!Miazhogy trollok vagyunk?Nem vagyok autós szaki,de ahogy látom,te sem.Ha annyira fontos lenne a tömege,akkor a csapból is ez folyna...Akkor talán minden felnigyár típusspecifikusan gyártaná a felniket,de,egyébként meg magasról le van sz@rva,hogy milyen nehéz.Te meg b@szd meg a felnidet!
2011. máj. 4. 18:44
 14/21 A kérdező kommentje:
Lol. Én erre vagyok kíváncsi és kész. Nem tudom, miért baj ez.
2011. máj. 4. 20:41
 15/21 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs azzal,hogy ezt tudni akarod.És tudd meg,hogy nagyon is szerettem volna segíteni.Böngésztem a netet,töprengtem,honnan lehetne kideríteni és kész válasszal szolgáljak.Deeee...Ez a trollozás meg szemtelenkedés eléggé elvette a kedvem.
2011. máj. 4. 21:44
 16/21 anonim ***** válasza:
tényleg szemetek vagyunk hogy még keresgéltünk is hogy segíthessünk neked.
2011. máj. 5. 09:55
 17/21 Plantron válasza:
Ha nem is trollkodásnak szántátok, attól még igenis meg lehetne érteni, hogy van, akinek fontos, hogy a futómű kiszakad-e alóla, vagy mi lesz...!? Szóval mennyi egy 15" -os lemez felni súlya? :)
2013. okt. 31. 17:00
 18/21 kolompar akhilleusz válasza:
Hát én már rég röhögtem ilyen jót :D. Mármint az eddigi kommenteken. Szerintem sem mindegy, hogy mennyi a súlya, például a gördülési energia egyáltalán nem elenyésző mennyiség, bár abban is van valami, hogy a gyártók nem írják le grammra a kerék súlyát, nyilván van amelyiknek a stabilitás az előnye, és ezért nem hiszem hogy sokkal könnyebb, mint a lemez, meg vannak a szuperkönnyű terminátorkinézetű felnik, azokat meg fel lehet ismerni. De mivel én sem vagyok szaki, azt javaslom, hogy menj el egy kereskedésbe :D
2013. nov. 28. 18:53
 19/21 anonim válasza:
azért nem írják sehol a felni súlyát, mert az öntött alufelnik nehezebbek mint az acélfelnik. a kovácsolt alufelni meg ugyan könnyebb, mint az acélfelni, de még az öntött alufelninél is drágább. ezért inkább nem írnak súlyadatot. rossz reklám lenne, hogy másfélszer annyiba kerül és még nehezebb is.
2014. ápr. 12. 08:58
 20/21 rituskiss válasza:

Kedves Zozzancs!

Megtudtad már a választ a kérdésedre? Érdekelne engem is...

2015. ápr. 28. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!