Kb milyen nehéz egy lemezfelni?
Elnézst,ha hülyeséget írok.
Gondolom,mindenféle babrálás nélkül szeretnéd megtudni,hogy mekkora tömegű alufelnit vegyél.Gondolom pénzt szeretnél megtakarítani.De...Ha a 15"-os alufelni nehezebb,mint a lemezfelni,akkor mi van?Akkor veszel 14"-ost?Akkor meg gumit kell hozzá venni.Szóval,szerintem vegyél egy gyári Honda felnit.Az úgy van kitalálva.
De,ha nem értettelek,kifejthetnéd bővebben is a kérdésed.
1850 gramm.
De ez nem kolbász vagy hal,hogy súlyra mérjék!
Hacsak nem leadni szándékozol valami vashulladék telepen.
Az én autómon a "könnyűfémfelni" darabonként vagy öt kilót nyom! Gumi nélkül.
Nem szempont,hogy könnyebb legyen, az autó összsúlya viszonylatában szinte kifejezhetetlen számról beszélünk.
Viszont egészen más lesz az autó stabilitása,sőt menet közbeni hangja is csendesül tőle.
Ejj hát, nem gondoltam, hogy ez ennyire nem egyértelmű.
Egy lemezfelni gumi nélkül milyen nehéz. Ilyen egyszerű a kérdés. Hogy miért kell, az legyen inkább mindegy, úgy talán egyszerűbb.
Azért jó tudni az ilyesmit, mert ha nehezebb felnit raksz a kocsidra, mint a gyári, akkor igencsak odab@szol a futóműnek, meg az úttartásnak. És igen, elmehetnék egy gumishoz, de akkor mire való ez az oldal? :P
trollok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!