Nehéz moped, robogóra a jogsi?
hogy lenne már nehéz... persze ha súlyosan értelmi sérült vagy akkor nem mész át rajta, de minimális tanulással simán vehető az egész. az alapokat meg meg kell tanulni, mert egy meg nem adott jobbos után szépen be tudnak dózerolni az aszfaltba, és az annyira nem vicces...
minimális energiaráfordítással megcsinálható...
Jahhjj köszi mindenkinek :] xD
Már nem félek annyira.
Azért még aki akar írhat várom a válaszokat :)
Én most az év első felében csináltam meg..
KRESZ-en abszolút nem figyeltem oda, mert az oktató CD-n odaadta a programot, amin később vizsgáztunk..szóval minden kérdést megkaptam, ami a vizsgán előjöhet..Erre a gyakorlásra rászántam asszem 2 délutánt, a vizsga 1 hibaponttal sikerült (5 hibapontod lehet)..
Elsősegélyen figyeltem+kiolvastam a könyvet, ez így teljesen elég volt nekem. Állítólag az elsősegélyvizsga nagyon vizsgabiztos-függő..az enyém szerencsére nagyon rendes volt..
Rutin nagyon egyszerű volt (mint már előttem írták.)
A végén pedig a forgalom (ajjaj) xd
Itt bántam meg nagyon, hogy nem figyeltem oda a KRESZoktatáson..
Nem tudom, mekkora városban tanulsz, és Szombathelyen csináltam, épp az egyik legforgalmasabb út fele le volt zárva, lámpák csak villogtak, aranyos volt..:D
De kellő odafigyeléssel ez sem nehéz, mire a vizsgához érsz, úgyis végigmész legalább egyszer a vizsga útvonalán..
Sok sikert!
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!