Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Feltévedtem véletlenül az...

Feltévedtem véletlenül az autópályára, mi ilyenkor a teendő? (lent kifejtve)

Figyelt kérdés
sajnos véletlenül felvezetett rá a GPS és mivel tolatni nem lehet ezért kénytelen voltam továbbhaladni.Sajnos elég sokáig nem volt lehajtó és biztos hogy kiszúrtak. Tudok még utólag matricát venni vagy bármit tudok még tenni, vagy számítsak a büntetésre.
2011. ápr. 22. 13:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Örök dilemma, de 1650 forintot megér így utólag kipróbálni! Ha kijön, az bizony 15ezer pénz!:S
2011. ápr. 22. 19:26
 12/15 A kérdező kommentje:
hát végül leugrottam kútra és vettem, remélem beválik :D
2011. ápr. 22. 19:37
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
NEEE HALLGASS AZOKRA AKIK AZT MONDJÁK: EZT MEGSZÍVTAD ÖCSÉM,STB!!! Mi jöttünk Horvátból és ugye nagyokosok ki volt táblázva, de más útvonal volt?? nem!! /A KÉRDEZŐ NEM ÉSZOSZTÁST KÉRT B+!!!/ Nah szal így mentünk az első kútra ahol meg is kérdeztem, hogy most akkor mi van?? és mondták hogyha utána veszed még meg akkor nem büntetnek, szóval, ha vettél akkor nincs büntetés! ;)
2011. ápr. 22. 22:51
 14/15 anonim ***** válasza:
utolsó: és ha azt mondják ugorj a kútba...
2011. ápr. 23. 12:33
 15/15 anonim válasza:

Most már asszem nincs kibúvó... :( Ma én is véletlenül rákavarodtam az autópályára... :( Vettem pár percen belül matricát, de félek, nem úszom meg...

"Továbbra is gyakori tévesztés, hogy az autós utólag a díjmentes szakaszra történő felhajtás után váltja meg az e-matricát. A jogszabály értelmében az e-matricát minden esetben előre, a díjköteles szakaszra való felhajtás előtt kell megváltani, az akár néhány perccel később megváltott e-matrica jogosulatlan úthasználatnak minősül. Az ellenőrző kamerák az elhaladó autóról (rendszám alapján) azonnal megállapítják, rendelkezik-e érvényes e-matricával." :(

[link]

Azért lehetnének elnézőbbek... Sokan kavarodnak fizetős szakaszra véletlenül, azonnal korrigálnának is, de nem lehet...

Ez még érdekes cikk, hasznos lehet...

[link]

2017. márc. 28. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!