Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Feltévedtem véletlenül az...

Feltévedtem véletlenül az autópályára, mi ilyenkor a teendő? (lent kifejtve)

Figyelt kérdés
sajnos véletlenül felvezetett rá a GPS és mivel tolatni nem lehet ezért kénytelen voltam továbbhaladni.Sajnos elég sokáig nem volt lehajtó és biztos hogy kiszúrtak. Tudok még utólag matricát venni vagy bármit tudok még tenni, vagy számítsak a büntetésre.
2011. ápr. 22. 13:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Most már nem érdemes semmit csinálni. Mert amikor elmentél a kamerás ellenőrzésnél,akkor lekérdezték a nagy sz.gépet és a te rendszámod nem volt bent . Így elindítják a büntit.
2011. ápr. 22. 13:51
 2/15 anonim ***** válasza:
29%
hogy lehet véletlenül felhajtani? vannak táblák, meg biztos marhára nem feltűnő egy nagy egyirányú felhajtó...
2011. ápr. 22. 13:52
 3/15 anonim ***** válasza:
49%

13:52-nek

Nagyon könnyen föl lehet tévedni a pályára,hiába vannak a táblák.

2011. ápr. 22. 13:53
 4/15 anonim ***** válasza:

"meg biztos marhára nem feltűnő egy nagy egyirányú felhajtó..."

Ja, csak az a gáz, tudod, hogy egyirányú, ergo, ha odakerültél akkor muszáj felmenned...

2011. ápr. 22. 14:02
 5/15 A kérdező kommentje:
akkor sajna el lehet felejteni az utólagos díjbefizetés, és csak a számla jőn? :S
2011. ápr. 22. 14:04
 6/15 anonim ***** válasza:
A GPS nem vezet fel az autópályára ha a kerülendő útszakaszok menüpontban kiveszed belőle a pályát tervezésnél. Egyébként nem tudsz mit tenni utólag, csak fizetni a büntetést.
2011. ápr. 22. 14:10
 7/15 A kérdező kommentje:
elkúrtam sajna ezvan. csak reménykedtem benne h el lehet intézni egy utólagos matricavétellel mivel 2 órája történt reménykedtem h még nemkéső. =/
2011. ápr. 22. 14:13
 8/15 anonim ***** válasza:
A matrica óra-perc érvényességgel indul. Ezért hiába veszel utólag matricát, amikor lefotóztak, abban a percben nem volt érvényes matricád. Ha utólag is lehetne rendezni, szerinted hányan vennének előre matricát?
2011. ápr. 22. 14:17
 9/15 anonim ***** válasza:
Megszokásból felmentem, majd rájöttem, hogy másik kocsival vagyok, vettem ugyan matricát utólag, nem jött csekk, bár azt se tudom, hogy találkozhattam-e kamerával azon a szakaszon, bár esélyes, Pesttől Tatabányáig mentem.
2011. ápr. 22. 15:06
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták a szervízben a srácok, hogy ha aznap még veszel egy matricát, akkor nem küldenek büntetést. Még nem próbáltam ki (éves matricám van), de náluk volt már példa rá...
2011. ápr. 22. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!