A1-es jogosítvánnyal fel lehet menni az autópályára?
Figyelt kérdés
nemtaláltam meg a neten... :S2010. aug. 16. 22:33
1/14 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Csak az a feltétel, hogy olyan járművet vezess, ami erre alkalmas (vagyis segédmotoros kerékpárral vagy lovaskocsival még A1-es jogosítvánnyal sem hajthatsz fel rá). Nem a jogosítványtól függ...
2/14 anonim válasza:
Fellehet menni.
Az a feltétel hogy minimum 60km/h-val tudj haladni
3/14 anonim válasza:
hát ha ilyet kérdezel, inkább ne vezess autópályán.. magadat sodrod veszélybe.
4/14 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem.... Hanem ugye a segédmotoros jogosítvánnyal nem lehet, és nem tudtam sosem, hogy miért, vagyis gondoltam, hogy lassú, és nem arra való... És gondoltam van valami szabály az A1-es jogosítványnál is.
2010. aug. 16. 23:18
5/14 anonim válasza:
Mivel csak olyan járművel mehetsz az autópályára, amire B-s kell, ezért NEM.
6/14 anonim válasza:
Akkor a "nagy" motorkerékpárok, a teherautók és az autóbuszok hogyan közlekednek az autópályán?
7/14 anonim válasza:
Ismétlem..
MINDEN gépjármű használhatja az autópályát EGY feltétellel...
MINIMUM 60km/h sebességgel tudjon FOLYAMATOSAN haladni
8/14 anonim válasza:
tegnap 23:10
Miért sodorná magát ezzel a kérdéssel veszélybe? :)) trollgyerek
9/14 anonim válasza:
Ne legyünk már buták...
1998 UTÁN szerzett A1 kat. jogosítvány CSAK 50 cm3 alatti járműre érvényes (tehát robogóra!) amivel NEM LEHET felhajtani az autópályára függetlenül attól, hogy mennyivel tud menni.
A nagyobb A kat. jogsikkal ( 125, 250 +) lehet motort vezetni és azzal fel lehet.
10/14 anonim válasza:
A segédmotor (robogó) az M kategória..
A1-l felmehetsz a pályára ha tudsz min. 60km/h-t menni!
rem érthető ha már 3.jára írtam le..
és hiába kötöszködtök most vizsgázok kreszből szal csak tudom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!