Vennél olyan autót aminek az a rendszáma, hogy JEW vagy GAY?
JEW-et ismerek itt a környékünkön is. Jókat nevetgélek rajta.
Amikor bejött az új EU rendszám, akkor volt a J betű a soros. JA*-számok még lementek rendesen, de pont egy csomó vadiúj autón volt JEW rendszám 2004-ben és ez még így stílszerű is volt. :P
úgy tudom, vannak rendszámok, amiket nem adnak ki. a sex is közöttük van, és a fos is. mivel ezek magyar szavak, és a jelentésük kiválthat némi ellenszenvet :D
a totalcaron olvastam egy cikket róla: [link]
JEW-t sokat látok, és GAY-t is láttam már. mindkettő felettébb zavaró lenne számomra, szóval ha nincs más választás a cserélném. ha van, akkor másik verdát vennék. :D
volt egy vicces kép valami netes oldalon, amikor egymás mellé állt egy LIE és egy JEW rendszámú kocsi, és a kép címe stílszerűen Hazudj, zsidó! :D lett. no, ha már itt tartunk nem szívesen vennék olyan rendszámot, ami kiad egy értelmes magyar vagy akár külföldi szót.
a miénk GLP, ebbe szerencsére nem lehet durva dolgokat belemagyarázni :D
Simán.
Több hasonló táblám volt már.
Akadt közte véletlen,okmányirodában kijópofizott és 2 kilóért vásárolt is.
Igaz a SEX-069 mosolyszünetet idéz elő az utcában lakó idősebbek közt...
:p))
:p))
a FOS rendszámokat nem adták ki, nem láthatsz elvileg ilyet az utakon :)
nekem a HUN rendszámúak és az AVH rendszám tetszik a régebbi autóknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!