Milyen autót vennél? 8-10 millió közötti az ár.
céges autó lesz de magánszemélyként használom majd.
csak BMW jöhet szóba.köszönöm.
32F
a kérdést úgy kéne feltenni, hogy milyen bmw-t vennél 10misiért nem?
azért én beírom a lexus-t, ha tényleg megízható, kényelmes, biztonságos JÓL FELSZERELT AUTÓT szeretnél!
ja, és ezekben megnéznek, mert nem olvadsz be a sok bmw közé!
és ezekben a gyönyörű olaszban is megnéznek! mert először is szebb, mint bármely bmw, megbízhatóbb, és felőlem nézheted az átlagokat totalcar népítéleten, ugyan nem olyan felszerelt, de ha nagyon luxus kell akoor LEXUS!
és mivel az eredeti kérdés az volt, hogy milyen autót vennék 8-10 miskóból, akkor inkább 2 autót vennék:
1:
2:
és így még marad 261ezer Ft-od
" mert először is szebb, mint bármely bmw, megbízhatóbb,"
a szakértelem meglátszik.. AZ ALFA ROMEO??? mikor a világ egyik legmegbizhatatlanabb autója találkoztam már párral szóval nem a totalcarrol olvastam...
Vegyél rx8-t aztánszopjákki :DDDDD
Amúgy bmw 318d újjonnan biztos belefér a keretbe. Lehet vele spórolni, hagyd meg az üzemanyagot nekünk ;D
utolsó:
kösz! ment a pont!
érdekes, nagyon jó barátom elektronikai szerelő, sorban állnak a német csodamasinák
a leg megbízhatatlanabb?? akkor neki miér alfája van, és miért mondja hogy semmi baja nincs kis pancser barátom.
de vedd csak a bmw-t, neki is meg kell élni valamiből :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!