5 évre körülbelül,tehát ahogy lejár a hiteled veheted a következőt:) Ki van ez találva,de nem csak az autók ilyenek,hanem minden mást is így terveznek meg,hogy rövid időn belül meg kelljen venned az újat.
2011. ápr. 19. 19:54
2/37 anonim válasza:
Figyelj valamiből a szervízeknek is megkell álniük szóval valamilyen szinten érthető ez a tendencia. Szerintem nemlehet egyértelműen kijelenteni, mert az autó nemfog szétesni 5éves korában vagy 200ezer kmnél hanem szép lassan alkatrészről alkatrészre. Egyszerre lehet, hoyg nemis fogsz rá több százezret költeni csak a sok apróságból jönnek ezek össze és ha 7-8 éves korában utánaszámolsz akkor jössz rá, hogy mennyit is költöttél rá, de ezzel szemben meg már az egyharmadát éri annak amennyiért vetted.
2011. ápr. 19. 20:04
3/37 anonim válasza:
Világ hülyesége ez a szöveg.. "Bezzeg a régiben még volt anyag" Jahh.. Nézd meg a töréstesztetek, meg az alvázvédelmet vagy akármit mennyit fejlődtek az utóbbi 20 évben. Ez a hozzá nem értők szlogenje.
Egy autót amúgy nem évre hanem futásteljesítményre méreteznek. Egy alsó-közép kat. autót 250-300E km-re, egy nagyobb utazóautót 500 körülire egy Aston Martint 900 ezerre.
Ez nem azt jelenti, hogy idő közben nem kell rá költeni a kopó fogyó alkatrészek miatt. Hanem azt, hogy rendesen bemelegítve de durva használat mellett MINIMUM ennyit el kell mennie anélkül, hogy meg kéne bontani a motort. Ha vigyázol rá többet is.
2011. ápr. 19. 20:06
4/37 anonim válasza:
Télleg? 2004-es seat ibiza pdtdi nem megy el 250 000km-nél többet mert a porlasztó csúcs szét megy nem tud annyira porlasztani ezáltal nem 4 és felet eszik hanem 6-7et.Az alkatrész meg kb 300 bele alsó hangon és akkor ott van a hitel amit rávettél és az egyéb kiadások plusz az érték amit vesztettél rajta.Na most ha kiindulsz egy 1,2,3-as golfból amik elmennek 500 ezret úgy hogy nem nyúlsz hozzá és még nem is kerül olyan "sokba" ez alatt a sokkal kevesebb érték vesztést értem.Na most akkor melyik is érte meg jobban és a modernebb autók jobbak??hogy is van ez??
2011. ápr. 19. 20:13
5/37 anonim válasza:
20:06
az a hozzá nem értők szlogenje amiről te beszélsz. A töréstesztnek semmi köze e megbízhatósághoz:D Több szervízben is dolgoztam úgy mertem azokat állítani amiket írtam...
2011. ápr. 19. 20:15
6/37 anonim válasza:
20:06 ha egy aston martin 900 000-re van tervezve akkor egy toyota vagy egy mazda mennyire? 2-3 000 000-ra?! nem azért a 2 ft-ért de az angol kocsik világ szerte nem közkedveltek. nem a semmiért ment tönkre a rover cég is, a mini-t is a bmw csinálja. azért mert több szervzíben dolgoztál nem jelenti azt hogy értel a kocsikhoz. A 124-es merci az isuzu dízel a toyota a honda kocsik messze lekörözik a astont . persze mindneki azt vesz amit akar én maradok a a japán kocsiknál azoknak még jelent valamit aza szó hogy minőség!
2011. ápr. 19. 21:05
7/37 anonim válasza:
Hát a hulladék PDTDI szót nem érdemel, mert gyárilag szar az összes.
Aston Martint ha nem hiszed akkor nézd meg ezt, persze csak ha tudsz angolul..
Ne marketinget linkelgess hanem hivatalos tesztet...
2011. ápr. 19. 21:18
9/37 anonim válasza:
minden évben van egy 10-es lista az év legmegbizhatobb autómárkáirol. Minden évben ott van a legjobbak közt a toyota , honda, mazda, suzuki a mitsubishi + 1-2 német márka meg mostmár a kia a hyundai. az angolok sehol sincsennek. írni bárki letudja hogy ez a kocsi a végtelenségig megy csak ez nem elég bizonyítani kell!és a japánok bizonyítanak évtizedek óta szoval ha megbízható autót keresel kérdező akkor toyotát(lexus), mazdát(infiniti), hondát és többi japán márka közzül válogass mert ezek a minöségre mennek nem a mennyiségre!
2011. ápr. 19. 21:34
10/37 anonim válasza:
Váááááá ne röhögtessetek már, hogy egy Aston Martin leírhat olyat ami nem igaz.. Azért nincs benn a legmegbízhatóbbakban se az Aston, se a Porsche se a Ferrari, mert ezekről nem készül statisztika!!!!
De nem erről van szó. Hanem a hülyeségről miszerint a 20 éves autók jobbak mint a maiak. Hát akkor járjatok csak a bontószökevényekkel!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!