Motorosok! Ti hogy kezdtétek a legelején?
" Jogosítványban A korlátozottat letehetem, de egy fél év múlva már a korlátlant is. "
Hát ebből én azt vettem le,hogy fél év és 21 leszel.Én mindenképpen megvárnám,szerintem nem igazán éri meg letenni 125ösre vagy 250esre.
Igen, én értettem félre, és rosszúl írtam. Mert 20 és fél éves korban lehet elkezdeni én meg arra gondoltam hogy már akkor lehet vizsgázni, de ezek szerint csak 21évesen.
Amúgy motoros iskolát tud valaki ajánlani? Budapesti vagyok. Az X-Car autós-motoros sulit néztem ki, mert ez van a legközelebb hozzám és árban is egész baráti.
Én Simsonnal kezdtem, 2 év után eladtam és most 50-es robogóval járok.
Egy ideig az volt a tervem hogy leteszem motorra a jogsit és veszek egy nagymotort, de rájöttem hogy nagyon veszélyes ha mondjuk 90-el nekimegyek valaminek, belém jönnek vagy elesek. Ha ez bekövetkezik akkor sehogy se jövök ki jól a dologból, szinte biztos hogy megsérülök. Azt szokták mondani hogy kétféle motoros van, aki már esett és aki el fog esni.
Ettől függetlenül nagyon szeretek motorozni, olcsóbb is motorral menni mint kocsival, de én maradok az 50ccm-nél.
Én azt javaslom neked hogy kezdésnek vagy egy 125-ös kétüteműt vagy egy 250-es négyüteműt vegyél. Szerintem várd meg amíg leteheted a korlátlant, úgy tudom nem sokkal drágább.
Úgylátom elég egyöntetűek a válaszok, és én is amellett lennék, hogy várd ki azt a nagy A-t. Persze nagyon fontos a fokozatosság, nem kell ezért azonnal venned egy 1200-es Banditot, mert megvan az A. Én 125-ös Etz-vel kezdtem, de a te esetedben szerintem ideálisabb lenne mindenképpen egy 4t. Negyed literes, vagy nyolcad literes szerintem majdhogynem mindegy, mivel azt írtad, hogy már van egy kis tapasztalatod.
Mindenki esik, és is elcsúsztam párszor, de ez a motorozás velejárója. Aki nem perecelt még az vagy nem régen motorozik, vagy nem is igazi motoros.
Olcsó benzint, széles utat! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!