Milyen autót vásároljunk?
"Raffi válasza:
Szerintem,ma a legolcsóbb a suzuki valamelyik tipusa. Már csak az alkatrész beszerzés miatt is."
Ajajj, mindjárt jönnek az okosok, hogy abba mindenki meghal... Én már nem írok suzukit, mert csak lepontoznak érte...
Hat ha nem is hal meg benne mindenki, de 3 kisgyereket biztonsaggal utaztatni benne biztos nem a legjobb valasztas.
10-15 eves kocsi meg megugysem. Bar gondolom ha megengedhetnetek akkor nem ilyesmiben gondolkodnatok.
De inkabb ajanlom az Opel-t mint megoldast, abban is van kissebb, kozepesebb es nagyobb.
Szemely szerint biztos valami nagyobbat vennek mint pl Omega, azok vannak ebben az evjeratban, benzines es diesel is. De F Astra, Vectra, stb.. Kombi vagy sedan.
Nem tul szervizigenyes, nem fogyasztanak sokat, alkatresz ar kozepes, es megsem Suzuki. :)
insalahhal teljesen egyetértek. Suzuki a biztonság szempontjából nagyon gyenge. Egy F Astra kombi lehet a megoldás.
Üdv.
Hát suzukit nem csak a biztonság miatt nem ajánlatos venni. Persze amellett, hogy olcsó fenntartani az nem 3 gyerekes családnak való. Egyetlen ok: kicsi. Nem csak arra kell gondolni, hogy most beférjenek, hanem arra is, hogy 2-3 év múlva is. Mert 3 gyerek mellett nem mindenki teheti meg, hogy évente cseréli az autót.
A rászánt pénz függvényében én inkább egy Toyota Carina-t vagy Toyota Corolla-t ajánlanék, esetleg egy Golf III/Passat, Ford Focus/Mondeo.
Ezek jóval nagyobbak mint a suzuki, jobban elfér benne a 3 gyerek, meg a csomagok. Ti is kényelmesebben ültök benne.
F vagy G Astra a nektek megfelelő autó!
Mi 5-en szoktunk utazni benne 5 felnőtt 170 cm felettiek és teljesen kényelmes még akár 600 km megtételére!
Én nem fikázom a Suzukit tényleg jó autó de csak 4 embernek ha kevés csomagot visznek!
Astraból 1.7 dízelt vegyetek 5 litert fogyaszt akárhogy mész vele!
Nem akarok nagyobb vitába keveredni, de ha már így szét lett cincálva a válasz...
Szóval az első, hogy csak Opelból csak jót lehet kifogni? Nagyon sok hullik szét kívül belül, ha a Vw-nek a kasztnija a gyenge, akkor az F Astra-nak mi a kasznija?
El kellene felejteni, hogy a japán drága. Vagyis az alkatrész valóban az, csak nem ebben az árkategóriában. Persze Opelből több van, de az köztudott, hogy az Opel abban az időszakban volt a lehető legrosszabb minőségű (magához viszonyítva).
Az, hogy a Ford megbízhatatlan nem tudom, hogy honnan veszed. A Sierra óta (persze az sem volt annyira rossz) pont azért van ott a Ford ahol van, mert semmivel sem megbízhatatlanabb, mint a többi, vannak gyermekbetegségek, talán amit fel lehet neki róni, az a belső anyaválasztás. De a Fiesta-Focus páros nem használható és élvezhető autó. A futóműért meg könyöröghetne évekig az F Astra, mert a kanyarban sincs.
Itt egy dolgot sarkítottál ki, hogy a többinek van baja (menőcsávó autó, meg drága alkatrész stb...), tehát a legalját vetted mintának, Opelből meg a megkímélteket.
Ha ezek közül egyformán a megkímélteket nézzük (Opel, Ford, Vw, Toyota) tuti az Opellal járnak a legszarabbul. Ha meg a széthajtottakat...akkor is.
(csak halkan tenném hozzá, Vw-ből az utolsó ami ér valamit az a III Golf, Opelből pedig most éri meg venni pl. új Astra/Corsa/Insignia, mert ezek már nem azok az Opelek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!