Én nem értem miért jönnek sokan azzal hogy bontóba való Trabanttal meg egyéb kiskocsival járjon jogsija első néhány évében az ember, abszolút hülyeség.
Akinek van érzéke a vezetéshez meg szeret vezetni az miért ne járjon olyan kocsival amit szeretne, aki nem tud, nem akar, nincs hozzá érzéke az még a játékautóval is tud karambolozni.
Megint sokan jönnek ezzel az ökör loerö temaval, hogy sok.
Emberek, ersetek mar meg, hogy ez fejben döl el!
MAsreszt ebbe az autoba 100 loerö nem olyan sok, nem hinnem, hogy egy 75 lovas swiftet lenyomna.
En is 18 evesen egy 220 Loerös auton kezdtem, de soha nem volt gondom es az utobi negy evben maximum 180-al mentem, azt is Nemetorszagban. Tisztaban vagyok vele, hogy masok is ülnek az automban, masok is vannak az utakon es feltem a retkes eletem, ezert felelössegteljesen veszek reszt a forgalomban.
Eleg 30 Loerö is ahhoz, hogy tömeges halalos karambolt okozzon valaki.
Nekem nem a lóerő számít egy autóban, ezt a kérdező is ki fogja nőni egy idő után. Én azt mondom neked, hogy pár ismerősömnek olt alfája, és mindegyiknek volt valami elektronikus, vagy motorikus hibája (ez lehet puszta véletlen is), de ami miatt sohasem vennék, az az, hogy méregdrága bele az alkatrész.
Nem azt mondom, hogy vegyél swiftet, hanem azt, hogy gondolkodj el azon hogy 2-3-4 év múlva mik lehetnek az igényeid. 1.4 Fabiám van. Nagy, megbízható, olcsó fenntartású, nem csúnya, és nem drága. Nálam az a lóerő ami maximum az előzéshez kell kb. 20-ad rendű dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!