Mitől függ, hogy egy autó elindul-e gázadás nélkül?
"Ezt véletlenül nem kellett volna megtanulni?"
Nem. Ugyanis semmi szükség rá.
igazából csak érdekelt
nyilván a tanulókocsik alapjárata magasabbra van állítva és az dízeles is volt nagy motorral és könnyen el lehetett indulni vele gáz nélkül
aztán van egy öreg fiat pandánk, annak azért elég sok gázt kell nyomni hogy elinduljon:D
meg egy vw polo, benzines és 1.4es motorral, és párszor már lefulladtam vele indulásnál, néha viszont túl sok gázt adtam, mert féltem a lefulladástól
de aztán az is lehetséges, hogy nem vagyok még elég rutinos. azt még nem is próbáltam, hogy gáz nélkül induljak, de szerintem lefulladnék akármilyen lassan is engedem fel a kuplungot
de lehet még gyakorolni kéne, vagy belejönni a dolgokba
"nyilván a tanulókocsik alapjárata magasabbra van állítva"
ja, nyilván...
22:01 vagyok...
Én nem tanulóautón vezettem elsőnek, hanem apámnál, ott nem volt megemelve a alapjárat :)
hát azért egy 50-es MTZ-t ne hasonlíts egy személyautóhoz, mert ott az első pár sebességről hogyha leugrasz a kuplungról akkor is elindul
dutra ue 28assal terep1-ben megrakott pótkocsinál elindultam gát nélkül, mert a traktorral ezt meg lehet csinálni
amúgy amin én tanultam vezetni a saját kocsink, apám is először azt tanította hogy kell gáz nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!