Mitől függ, hogy egy autó elindul-e gázadás nélkül?
Figyelt kérdés
mekkora a motor? dízel vagy benzin?2011. ápr. 1. 15:35
2/21 anonim válasza:
kedves első!! a benzines miért ne indulna el??láttál már egyáltalán benzines autót??jah és 1988-as renault 5-ösről beszélünk, 1.1-es:D
ha ez elindul akkor minden
3/21 T5- válasza:
Már hogyne indulna el a benzines. Ha a körűlmények olyanok (tegyük fel sík út, de legfeljebb minimális emelkedő, és nem tengelyig érő sárban mégy) akkor csak rajtad múlik, hogy el tudsz-e indulni. Ugyanis azok az autók, amelyek alapjárati állító berendezés, az terhelésre emelni fogja az alapjáratot, így finoman csúsztatva el fogsz tudni indulni vele. Természetesen a nyomatékos dízel motorral könnyebb, de egy kis technikával egy 1.2-es benzinessel is végrehajtható a mutatvány.
4/21 T5- válasza:
...ugyanis azok az autók, amelyek alapjárati állító berendezéssel vannak szerelve, azok terhelésre emelni fogják az alapjáratot...
5/21 anonim válasza:
Attól, hogy alapjáraton mekkora a nyomatéka.
6/21 anonim válasza:
első vagyok. igen láttam már benzines autó, és pont a saját tapasztalatom alapján mondtam hogy nem indul gázadás nélkül. legtöbbször mondjuk tényleg dízelt vezetek, és többször előfordult hogy mikor átültem egy benzinesbe akkor elindulásnál lefulladtam, mert későn akartam gázt adni. lehet én vagyok a béna (sőt biztos:) de attól még nem kéne lehurrogni
7/21 anonim válasza:
Kis motorú benzinessel is el lehet indulni, de elég lassan, szóval dugóban és parkoláson kívül nem nagyon érdemes így indulni. Automata váltós kocsinál -bármekkora motorral- elég levenni a lábat a fékről hogy elinduljon a kocsi.
8/21 anonim válasza:
De miért akarsz gázadás nélkül indulni,talán nincs pedál a gáznak,vagy csak tudni akarod.
9/21 anonim válasza:
Minden autót be lehet állítani, hogy jól induljon!!
Akár gáz nélkül is!!
10/21 anonim válasza:
1.0-es Suzukival eltudtam indulni gázadás nélkül és ha az elindult akkor szerintem jópár benzines elfog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!