Motorosok! Itt a szezon! Milyen mocival vágtok neki?
Milyen motorral szelitek majd az utakat? Én Cbr 600rr 04
Széles utat miundenkinek!
Én egy ilyennel, remélem összejön.:) Neked is széles utat!
semmivel:(
erre a szezonra nemfog elkészülni
Én lassan 30 vagyok, és 15 éve készülök rá, hogy nagymotorra üljek. Sokat robogóztam gyerekként, úgy 18 éves koromig, aztán mindig mire elhatároztam a nagyobb gépet, addigra pont láttam egy balesetet, vagy éppen nekem jöttek amikor kocsival voltam... és olyankor mindig átértékeltem a dolgot.
Most is pont nyaralásból jövök, béreltem robogót 5 napra. Nagyon élveztem, konstatáltam is, hogy majd itthon nyáron na majd most! :)
Erre az utolsó nap elém vágott egy másik mocis, és elestem. Sőt, inkább eldőltem, annyira kicsi volt a sebesség. Ehhez képest 5 helyen véreztem, 10 helyen vagyok lila.
Azt hiszem nekem nem szabad motorra ülnöm :)
De őszintén kívánom nektek, hogy érezzétek nagyon jól magatokat, és közlekedjetek ésszel! És főleg passzívan! Én még autóval is mindig abból indulok ki, hogy rajtam kívül senki sem tud vezetni, és mindenki csak megölni akar az utakon. Így többé-kevésbé el tudom kerülni a gondokat, amik holttérből, kanyarok kiegyenesítéséből, elsőbbségek meg nem adásából adódnának.
Szóval Take Care! :)
Amúgy én kényelmes mókus vagyok, mindig valami böszme dögre vágytam. 18 évesen HD-ra, később nagyon tetszett a Honda F6C-je, most meg a Valkyrie.
Ha majd már nem féltem a tyúkszarost, és megettem a kenyerem javát, biztos felülök valamire. Addig marad a félelemmel teli vágyakozás!
Széles utat nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!