Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a legbiztonsagosabb...

Melyik a legbiztonsagosabb auto "tipus"?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy vannak kulonbozo kivitelu autok (egyteruek, sportautok stb.). Melyik a legbiztonsagosabb a kivitelezese miatt?
2011. márc. 28. 06:14
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

"Ezek az egyterűek, meg hulladék egy közlekedési eszközök. Majmoljuk Amerikát."

En itt elek az USA-ban, igy nem majmolok senkit, csak szeretnek egy biztonsagos autot a csaladomnak...a nagy ablakok amugy nagyon elonyosek olyan szempontbol, hogy konnyu vezetni, konnyu kilatni belole, ami SUV-krol abszolut nem mondhato el. Mivel az emberek tobbsege nem ruralis helyen el, ahol folduton kell kozlekedni, igy nincs is szukseg a koznapi ertelemben vett "terepjarora". De koszi, hogy elvittetek a temat fikazasba, mikor en csak arra voltam kivancsi, hogy mi biztonsagos, nem arra, hogy mi a meno meg kit neztek le a kocsija alapjan.

2011. márc. 29. 00:23
 22/38 anonim ***** válasza:

Igen Kérdező EZ Magyarország!!! A kommentek jól tükrözik a valóságot. Ha már valainek jobban megy akkor az biztos sz@r szemétláda ember.

Ha már ennyire szidjátok a terepjárot akkor legyetek szivesek írjátok már le hogy nektek milyen kocsitok van(egyáltalán ha van). Hihetetlen hogy akár milyen kocsi típust írnak a kérdésbe vagy válaszokba MINDÍG vannak olyan emberek aki szidják. Még egyszer sem fordult elö hogy azt mondják egy autóra hogy igen ez egy jó kcosi érdemes megvenni. Ha másba nem a szinbe kötnek bele..szánalmas

2011. márc. 29. 15:24
 23/38 anonim ***** válasza:
0%
Nem a terepjárókat szidjuk meg azt akinek x6 van hanem arról beszélünk hogy nem képes menni terepen. Hiába pattogsz te (jössz a quattro hajtással ami nem BMW) akkor se megy az x6 terepen mert nem terepjáró! Túl magas, az alja viszont túl alacsony, a felfüggesztés se terepre való! De innentől kezdve nem vitázom veled, nem értessz a kocsikhoz. Nem azt mondtuk hogy szar autó hanem hogy nem való terepre
2011. márc. 29. 15:44
 24/38 A kérdező kommentje:

"Nem a terepjárókat szidjuk meg azt akinek x6 van hanem arról beszélünk hogy nem képes menni terepen."

Nem ez volt a kerdes. Nem is tudom, hogy ez az egesz tema hogy jott ide. Mindegy.

Ajanlgathattok itt 10-15 millios kocsikat, de kinek van penze megvenni? Meg az alkatreszeik potlasa is borzaszto draga. Maradjunk mar picit a realitas talajan. A lenyeg, hogy biztonsagos legyen, nem pedig az az elsodleges szempont, hogy hogy nez ki es hogy kocsival menozzon az ember! (jo, tudom, egyeduallok meg nagyon fiatalok mashogy gondolkodnak meg)

2011. márc. 29. 16:29
 25/38 anonim ***** válasza:
26évesen kezdő ügyvédként tellik vadonatúj Mercedes Ml-re akkor milyen talajon maradjunk? Az meg szégyen , hogy kint élsz és nem keresel úgy , hogy egy nevesebb autót vegyél :) Akik meg leszólják a terepjárókat azoknak még biztos nem volt...Egy álom városban is na meg terepen is. Mercedes nevében beszélek :) Q7röl van egy véleményem...Barátom apjának is az VOLT 1éven át havonta vitte szerelőhöz , nem a telepi proli szerelőhöz..az Audigyárba. Szó ami szó egy "suhanc"nak is tellhet ilyesmire és nem apuci anyuci jóvoltából. Heló
2011. márc. 29. 17:12
 26/38 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy nekem nem telne ra? Csakhogy en a kocsit nem statusz szimbolumkent kezelem, hanem kozlekedesi eszkozkent. Sosem volt vagyam, hogy BMW-m legyen, a materialisztikus gondolkodast elvetem (itt amugy senkit nem erdekel, hogy milyen kocsid van, az ember a kocsit maganak vegye, ne a kornyezetenek) es nekem fontos, hogy a csalad egyutt tudjon utazni, ne szorongjunk a kocsiban, ha mondjuk van vendeg, akkor is egyutt tudjunk menni. Nekem mas szempontok a fontosak csaladanyakent, mint egy ugyvednek, aki reprezentalni akar a kocsijaval. Ha ezert te lenezel, az a te bajod. Egyebkent nem tudom, hogy miert hiszed, hogy itt potyog a penz. Itt is dolgozni kell es az emberek tobbsege hitelre veszi a kocsikat. En nalad is fiatalabb vagyok, szoval nem allnak millioim a bankban...
2011. márc. 29. 17:22
 27/38 anonim ***** válasza:
0%
Jó , de nekem 17évesen is telt egy használt Mercedesre hitel nélkül. Na meg nem véltelenül márka a márka...
2011. márc. 29. 18:51
 28/38 anonim ***** válasza:

"Igen Kérdező EZ Magyarország!!!" És ez hogy jön ide te semmirekellő? Igen ez Magyarország, ez a hazád! Mit fikázod? Nem kell itt élni, sőt az ilyenekre nincs is itthon szükség! És nem azt fikiázzuk akinek terepjárója van, hanem azt akinek egy terepjáróra hajazó felfújt 5 ajtósa. Ami igazából semmire nem jó, mert van olyan sedan ami nagyobb és kényelmesebb is tőle. Csak egy divat cikk a SUV nem más.

Ha meg a kérdező amerikai akkor miért itt gyakkeren kérdezősködik, miért nem a nagy amerikai fórumokon? Hogy drága Európai autókat mutogassunk neki? Örülj a Chryslerednek. Amcsi, olcsó, hitelre van (mint minden ugyebár) és közlekedési eszköz. Neked úgysem AUTÓ kell hanem közlekedési eszköz. Örüljön a szíved-lelked azt mondom, hogy biztonságos. Csak, hogy emiatt ne sírj fel éjjszaka.

2011. márc. 29. 19:33
 29/38 A kérdező kommentje:

a meg a kérdező amerikai akkor miért itt gyakkeren kérdezősködik, miért nem a nagy amerikai fórumokon?

Mert elfogulatlanabb, "kulsos" valaszokra voltam kivancsi, de rajottem, hogy rossz helyen jarok, mert itt csak az egymas lefikazasa es a szemelyeskedes megy.

Hogy drága Európai autókat mutogassunk neki? Örülj a Chryslerednek.

Nem az van, csak nem azt akartam belinkelni, ami nekem van.

Amcsi, olcsó, hitelre van (mint minden ugyebár) és közlekedési eszköz. Neked úgysem AUTÓ kell hanem közlekedési eszköz.

Nem hitelre van es az auto kozlekedesi eszkoz. Tudod, erre van, nem divatbemutatora.

Az meg, hogy a marka szamit... nekem nem kell villogni senki elott a kocsimmal azert, hogy figyelembe vegyenek, mert szerencsere nincsenek kisebbsegi komplexusaim, igy nem masnak a kedveert vasarolok kocsit meg nem a trendek miatt. En nokent mindig borzaszto taszitonak talaltam, ha egy ferfi a kocsijaval akart csajozni.

Nem tudom, hogy mi bajotok van velem, miert akarjatok megmondani, hogy hova irjak? En sem hatarozom meg senkinek, hogy mit csinaljon. Tovabbi jo Amerika fikazast kivanok, ha a ti sziveteket csak ez tudja melengetni es barmilyen temaba kepesek vagytok ezt belefuzni. Mindig kell egy bunbak az ilyen embereknek, hogy elnyomja a kisebbsegi komplexusukat.

2011. márc. 29. 20:02
 30/38 anonim ***** válasza:

Nekem nincsenek kisebbségi komplexusaim. De nem értelek komolyan mondom. Miért nem linkeled be azt ami neked van? Névtelen fórum, nem tudom mitől tartasz, senki nem tudja kinek az autója. Egyébként te is személyeskedsz.

Nekem nem veled volt bajom, mindegy.

Autót nem csak villogásra lehet venni. Gondolom hölgy a kérdező. Tudodm, van aki azért vesz autót, mert neki az többet jelent mint egy sima közlekedési eszköz. Nem villogni akar vele, hanem azért veszi, mert mondjuk neki tetszik a formaterve, vagy mert erős, vagy csak simán jó autózni vele. Mert vannak benne olyan dolgok, extrák, apró figyelmességek amik őt boldoggá teszik. Dehát ezt magyarázhatom egy hölgynek, aki csak beül, megy "aztán nyomog a gázt akkor megy az autó, ha meg nyomom a féket megáll" mindegy. Idejössz a sok autóbu-zi közé egy autós témába, nem tudom mit vártál.

Nincs harag!

2011. márc. 29. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!