Tsz-tag kérdése:
Melyik az ideális kezdőmotor? További magyarázat!
Figyelt kérdés
Már egy ideje kattogok a témán hogy motorozzak.A korlátlan jogsit tenném le majd nyár végén.Mivel nem nyomtatom a húsz ezreseket ezért egy 600cm3-es motoron töröm a fejem.Ti mit ajánlanátok ilyen kategóriába ami megfizethető (használtan).Elsősorban sport/túra kategóriába gondolkodok, Honda Hornet, Kawasaki ER6n és társai...Egy olyan motort keresek ami könnyen használható de azért teljesítménye is van ha épp az kell.Amúgy simsont nyúztam évekig aztán szünet 4 évre.Érzékem van a motorozáshoz és nem vagyok sebesség megszállott csak a szabadságélmény kell...ergo agyban már megérettem.Jogsi után persze vezetéstechnikai tréningre fogok menni egyből.2011. márc. 24. 18:58
1/8 anonim válasza:
Egyszer vegyél egy sor 4es 250est. Azok is mennek mint az állat. Pl. Suzuki Bandit 250. Simson után egy hatszázas nagyon sok.
2/8 anonim válasza:
Ha agyban oké, fizikailag is(a motort meg tudja tartani), akkor semmi akadályát nem látom, hogy egyből 600-asra ülj.
Persze ésszel kell csinálni, szokni a gépet és nem lesz baj .
3/8 A kérdező kommentje:
jah amugy ültem már jópár száz km-et 2005-ös crb600rr-en utasként és no...szép és jó, de túl kiélezett, túl erős és úgy gondolom nem is a legkényelmesebb...na meg főleg egy kezdőnek...várom ám még a véleményeket, jó válaszért értékelek is :)
2011. márc. 24. 20:47
4/8 anonim válasza:
GS 500, GSF 400, FZS 600, CB 600,
5/8 anonim válasza:
Egy rokonunknak Kawasaki ZZR 400-asa van, bordóban, nagyon szép sporttúra gép(de van 250-es és 1400-as is belőle), és használtan egész jó áron lehet őket kapni. Nekem személy szerint nagyon tetszenek.
6/8 A kérdező kommentje:
No akkor már gépek terén képbe hoztam magam..már csak pár biztató szo kellene hogy ha észnél vagyok akkor nyugodtan vegyek 600 asat :D na meg mutert hogy gyözzem meg hogy nem halok meg az elö utamon...
2011. márc. 26. 12:34
7/8 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan vehetsz, ja, az előző vagyok, és lehagytam hogy 600-as ZZR is van! :)
Előre is balesetmentes kilómétereket kívánok!
8/8 A kérdező kommentje:
hát köszönöm szépen mindenkinek:) + adtam mindenkinek...amugy kawa fan vagyok szóval még töprengek addig ezerrel:) akinek van kedve az írjon..pár hétig még nézni fogom a válaszokat
2011. márc. 27. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!