utolsó,honnan veszed hogy belsőleg nincs benne semmi? Attól hogy nem mindig van túráztatva a járgány lehet benne cucc.
2011. márc. 16. 19:16
12/19 anonim válasza:
@18:17
Pont rólad szól ez a poszt... Majdnem olyan vagy, mint aki 8 millióért épített Ladát. Annyi különbséggel, hogy ő egy szimpatikus fanatikus, te meg egy átlag astrás, attól függetlenül, hogy mennyit költöttél rá.
2011. márc. 16. 19:38
13/19 anonim válasza:
21-es alufelni? :D :D :D Muhahahahahahaha... meddig ér, a szélvédőig? Be sem fér egy G astra alá 21 col. Képet! :D
2011. márc. 16. 19:39
14/19 anonim válasza:
Még jó hogy nem G astra és mint mondtam átalakított egészségére ha hülyének néz, gondolom még sose tévedt ki gyorsulásira. Inkább az a hülye aki így gondolkozik mint te.
2011. márc. 16. 20:54
15/19 anonim válasza:
Nekem speciel alapból nem jönnek be azok a tuningolt kocsik, amiken nos meg sparco meg anyákínja matricák vannak, szárnyak, spoilerek stb.
Minimalista vagyok így a gyárilag tuningolt autók jobban tetszenek vagy azok amiken megtartották a gyári kinézetet, picit leültették és nagyobb felnit rá, mint pl: [link]
2011. márc. 16. 21:24
16/19 anonim válasza:
Igen viccesek. Majd rájönnek, hogy szarból nem lehet várat építeni.
2011. márc. 16. 21:26
17/19 anonim válasza:
Szerintem nézzetek ki egy értelmes tuning találkozóra/show-ra ott elég szép igényes autókat is lehet látni
2011. márc. 16. 21:35
18/19 anonim válasza:
Hehe, még gyorsulni jársz vele... Az eszedbe sem jut, hogy az a ronda 21 collos malomkerék kétszer nehezebb, mintha megtartottad volna a 14-es gyári acélfelnit...
2011. márc. 16. 22:23
19/19 anonim válasza:
Mint írtam ahol lehet ott könnyítve van, a kasztni is tehát amit rádob a felni azt visszahozza másutt szóval nem nehezebb. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!