Akinek "tuningolt" autója van, azt tényleg h*lyének nézi mindenki?
Sokszor van akinek van egy kevésbé jó autója, és rákölt dolgokat, matricákat, kerekeket, légterelőket...
Biztos mindenki érti milyen autókra gondolok, sok van az utcákon.
És sokan mondják, hogy mindenki h*lyének nézi az ilyen fiatalokat, mert azt hiszik most menő kocsijuk van, közben röhejesek...
Tényleg mindenki annak hiszi őket?
Mind a 10 millió Magyar nem fog itt válaszolni neked. És olyan se, aki mindenkit megkérdezett....
Ettől függetlenül, szerintem is nevetségesek az agyon szemöldöközött, kályhacső kipufogós 1,2-es nyomimobilok :)
Általában a vezetőik is pont ilyenek.
Olyan ez, mintha vennék egy 100 ft-os kínai pólót, és ráírnám tollal, hogy ARMANI.
Az is vicces... egy sima fehér póló nem az.
Szóval szerintem az olcsó egyszerű sz@rt kár csicsázni, maximum feltűnő nevetséges sz@r lesz belőle, de jó soha :)
Az 1.2-es szarokról volt szó.
És amúgy igen, elég gáz ez is, ha nekem lenne 500+ lovas autóm, biztosan sleepernek csinálnám, mint pl a Croydon 8th Sin Suprája.
17.21 Ez egy Supra... én meg 1.2-es sz@rokat írtam, és a kérdésben is kevésbé jó autókról, matricákról meg hasonlókról volt szó. Másrészt elég gáz ez is a Halálos Iramból koppintott kinézetével.
A kérdező is, és én is valószínűleg ugyanarra gondolunk, a bilikék 1.4-es 15 éves astrákra kályhacső kipuffal meg 17-es felnivel, nyomi szemöldökkel. Esetleg hasonló csoda a lesötétített szuzuki, meg a 30 éves Honda crx.
Hozzátenném, nem kevésbé szánalmas nekem, mondjuk egy szép 10-20 éves merci, amire gusztustalan kereket aggatnak, és bömbölő kipufogót.
Előbbitől csak suttyó lesz, utóbbitól meg csak zajos.
A paréj meg azt hiszi ő lett a falu bikája, közben csak egy gyomorék akin mindenki röhög :)
Nem az ilyen subaru imprezákra, meg lance EVO-kra gondolok, mert azok jól néznek ki, hanem olyan autókra, mint a suzuki swift sötétített üveggel, meg NOS-os matricákkal sport kipufogókkal.
Az ilyenre mondják, hogy biztos valami beképzelt h*lyegyerek,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!