Milyen autót ajánlotok az alábbi feltételekkel?
Figyelt kérdés
Első kocsinak szeretném, ne fogyasszon sokat, legyen megbízható, olcsók legyenek hozzá az alkatrészek, de azért nézzen ki valahogy. Legyen olcsó.
Linket is elfogadok. :)
2011. márc. 14. 22:35
11/17 anonim válasza:
A Mitsut támogatom, nemcsak kezdetnek lessz jó, hanem elég hosszú távra is.
Ha leírod mi az az olcsó mondom énis párat.
Ja igen, a franciákat kerüld.
12/17 anonim válasza:
suzuki swift (like)
fiat punto (like)
vw golf 1-től 3-ig (féllike)
smart ?
mini
honda civic (like)
a like-sek a legjobbak
13/17 anonim válasza:
lényeg hogy japán legyen
vagy régi német
a vw scirocco-t kihagytam (like és persze a régi)
am fiú vagy lány vagy, hány éves.......
14/17 anonim válasza:
Én Seatot vettem. Alkatrész van bőven mert a Cordoba az lényegében VW Polo Classic. Bajom csak annyi volt vele hgoy az előző tulaj megfőzte a motort így kicsit már hozzá kellett nyúlni viszont amióta meg van csinálva még jobban megy és kevesebbet is eszik.
15/17 anonim válasza:
Nekem első kocsim Seat ibiza Cupra volt,2.0 16v.jól megy fogzasztás hosszú uton 6l.ha kitapostam a belét 9-10.átlag 7,5.nanyon jó kocsi volt olcsó rá az alkatrész.Én ajánlanám neked a tdi 81kW ibizá,fogyasztása 4-5 liter.
16/17 hűségesszolgámbalfi válasza:
Swift,Golf II-III,f Astra,b Corsa,és ha kezdő vagy akkor szerintem legyen benzines.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!