Milyen autót ajánlotok az alábbi feltételekkel?
Első kocsinak szeretném, ne fogyasszon sokat, legyen megbízható, olcsók legyenek hozzá az alkatrészek, de azért nézzen ki valahogy. Legyen olcsó.
Linket is elfogadok. :)
Opel Astra F.
Lehezőleg 1.6 8v (c16nz)
Olcsó, tömegautó, megbízható, alaktrész utánpótlás bőséges, és olcsó is.
Ez a suzuki amúgy "S", szerintem elég tág fogalom, nem tudom szerintem egy Grand Vitara annyira nem első autónak való. Tudom te a 2. generácós Swiftre gondoltál.
[link] a link csak példa a tipusra:)
ezek a Galantok (1993-95) 8L fölött nem esznek a motorjuk erősek ritkán hibásodnak és elpusztithatatlanok. elektronikailag totál felszereltek a korához képest. sőt.
és mivel 160al szedtem ki 2 akácot és nem sérültem ezért a kaszni is piszok erős. mivel japán az alkatrész olcsó és nagyon ritkán hibásodik meg. jah és ha jól utánanézel akk 60-80től már leht kapni
Ez a kérdés elég gyakran előkerül itt. Igazából mindegy melyiket veszed, csak vásárlás előtt alaposan nézd át. Minden típusból vannak megkíméltek meg elhanyagolt, szétesőfélben lévő példányok.
Trabant? :)
Mindenképp olyan autót vegyél, amelyikhez van jó és megbízható szerelőd!
Aztán nézd meg az alkatrészárakat (leginkább a kopó alkaltrészekre gondolok ezalatt).
A többi pedig már leginkább csak izlés és pénztárca kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!