Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hirtelen felgyorsulás!?

Hirtelen felgyorsulás!?

Figyelt kérdés
a lényeg a következő volna:a motor végsebessége gyárilag 40km/h és ez eddig így is volt,de hirtelen változás történt és nem tudom miért.Elértem a végsebességet és csak úgy tovább pörgött a motor valami rejtett tartalék vagy nem tudom mire is gondoljak.eddig 3* történt. Miről lehet szó??a max sebesség amit elértem 65km/h A tip:jackson moped kd50-4
2011. márc. 14. 17:19
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
ami kiderült, kedves válaszolok persze ez is csak feltételezés ennél a típusnál semmi sem figyeli mennyi benzint kap a motor (nem szabályozza semmi),ezért amikor nyélen húzom egy idő után hirtelen több benzin szökik be és ennek köszönhető a hirtelen felgyorsulás,ha valaki másképp gondolja írjon
2011. márc. 22. 15:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Én másképp gondolom.

A benzin befolyását az úszó szabályozza, ha nem tenné, mikor kinyitod a csapot, és az úszóházba beér a benzin, rögtön ömlene is kifele amerre "lát".

Ha meg több benzint kapna egy idő után, azt nem bírná eldolgozni. Ha meg igen, akkor kicsi a főfúvókád, vagy szegény a keveréked.

2011. márc. 22. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!