Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hirtelen felgyorsulás!?

Hirtelen felgyorsulás!?

Figyelt kérdés
a lényeg a következő volna:a motor végsebessége gyárilag 40km/h és ez eddig így is volt,de hirtelen változás történt és nem tudom miért.Elértem a végsebességet és csak úgy tovább pörgött a motor valami rejtett tartalék vagy nem tudom mire is gondoljak.eddig 3* történt. Miről lehet szó??a max sebesség amit elértem 65km/h A tip:jackson moped kd50-4
2011. márc. 14. 17:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
szerintem némi aljas hátszél és egy lejtő lehet a dologban :D
2011. márc. 14. 17:24
 2/12 A kérdező kommentje:
sem hátszél sem lejtő egy kicsit komolyabb válaszra gondoltam
2011. márc. 14. 17:29
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon jó,de lehet ,hogy az Ezotéria katba kellett volna beírnod.
2011. márc. 14. 17:30
 4/12 anonim ***** válasza:

Zavart éreztél az erőben ifjú Anakin?:D-Bocs!

Ezt így nehéz lehet megmondani.Te ismered a mocidat,figyeld meg,mi változott rajta.Semmiféle rejtett tartaléka nincsen,nem úgy lett tervezve,hogy általában 40-nel tud menni,de,ha olyanja van akkor meg 100-zal.

Szeretünk a járműveinknek lelket tulajdonítani,de valójában az egy olyan rendszer,amire csodálattal nézünk.

Szóval,ha a szokásosnál jobban fel tudott pörögni,akkor talán az üzemanyagellátó rendszerrel lehet valami.Lehet,most romlott el vagy javult meg.

De az is lehet,hogy Uri Geller rámondta,hogy MÚÚÚKODJ!!!

2011. márc. 14. 17:56
 5/12 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a szivató (van ezeken automata nem?) romlott el, és menet közben is besegít? Többet eszik, de jobban megy. Nekem a Simo volt hogy csak azzal ment. De mint a golyó!
2011. márc. 14. 18:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Vagy lehet hogy volt benne folytás alapból
2011. márc. 14. 21:18
 7/12 A kérdező kommentje:
amire én gondolok a következő volna a domb tetejéről leérve felgyorsulok kb 50km/h-ra a domb alja fékezek utána gyorsítok (sima egyenes szakasz) és ekkor tudok felgyorsulni 65km/h-ra.a gyújtással lehet gond ?
2011. márc. 15. 08:10
 8/12 anonim ***** válasza:
Lendület?
2011. márc. 15. 12:54
 9/12 anonim ***** válasza:
mondom én hogy lejtő...
2011. márc. 15. 14:25
 10/12 anonim ***** válasza:

Ezek szerint sikerült beállítani a karbit. De el kell, hogy szomorítsalak. Egy 35 köbcentis motor neked az életbe nem fog menni 65-öt, még lejtőn se, mert egy bizonyos fordulat felett erős lesz a motorfék, hiába vagy lejtőn. Mivel nem egy forgós motor, ezért nem képes még önerején kívül sem felgyorsulni annyira.

Főleg nem egy felnőtt ember alatt.

2011. márc. 17. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!