Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit csináljak? (Kérdésed túl...

Mit csináljak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Szóval az a gond, hogy vennék egye Simsont vagy robogót. Apám bele is menne, de Anyám annyira tiltakozik ellene, hogy csak na. Mert hogy veszélyes, meg hogy hol parkolnék vele és hogy könnyen ellopják. Mondtam neki, hogy riasztó van, lakatok, stb. Parkolás is megoldható, még könnyebben is mint az autóval mert kisebb méretű. Azzal érveltem még, hogy mennyivel könnyebb lenne így közlekednem, de nem, ő továbbra is ellenállást fejtett ki. Mivel győzzem meg? Tudom, hogy ezt nekem kéne tudnom, de hát mindent megpróbáltam. Mondtam neki, hogy ésszel mennék, nem 'versenyezgetnék' meg tököm tudja még milyen marhaságokat se csinálnék egy 50es kismotorral. Mikkel érveljek még? Előre köszi! 15F
2011. márc. 13. 21:49
 1/5 T5- ***** válasza:

Mondd meg apádnak, hogy győzze meg anyád. Rá lehet, hogy jobban hallgat, mint rád. Meg neki is volt motorja szerintem, meg lehet, hogy jobban is tud hatni anyádra mint Te.

Sok sikert!

2011. márc. 13. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy bármikor el tudsz menni a boltba kenyérért meg tejért, ha kell :)
2011. márc. 14. 01:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Gyakorolj,a győzelemért,és menni fog ,ne törödj,fel a fejjel.
2011. márc. 14. 06:07
 4/5 anonim ***** válasza:
51%

Ugyan ebben a helyzetben voltam én is még 17 évesen.

Szeretem volna egy motort, anyám abszolút nem örült neki, nagyon ellenezte, szerencsére apám annyira nem, ő belement.

Vettem egy Simsont, megvolt kb 2 évig utána eladtam mert minden baja volt.

Következő felvonás az volt hogy kellene egy másik motor, de most már robogó. Anyám még mindig ellenezte és már apám is. Hiába mondtam hogy kocsira nincs pénzem, arra kellene súlyadót fizetni, műszakiztatni. Ők csak azt hajtogatták hogy hidegben nem jó vele menni, télen pláne nem, na meg veszélyes is. Végül is 18 éves már elmúltam , saját magam gyűjtöttem rá pénzt úgyhogy ma már egy robogó boldog tulajdonosa vagyok.

Még azért sokszor megkapom hogy minek kellett a motor, egész télen csak ott állt:D

Ha apád benne van akkor vegyetek motort. Nem tudom nálatok hogy van de nálunk apám szava többet ér mint anyámé. Anyádnak mond hogy jó a motor mert keveset fogyaszt és te még nem is vezethetnél autót csak segédmotort.

Simsont ne vegyél mert meg fogod bánni, ha nem értesz a motorszereléshez akkor hordhatod szerelőhöz még ha csak a karbi dugult el akkor is.

1 éve van meg a robogóm de még semmi nem romlott el rajta, idén fogok cserélne rajta hátsó gumit meg fékbetétet mert elkopott.

2011. márc. 14. 08:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja ha apa megengedi akkor a többi nemérdekes! Majd megszokja.
2011. márc. 14. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!