Első kocsira ti is nehezen vettétek rá a szüleiteket?
Már lassan 1 éve van jogosítványom és összegyűlt a pénzem kocsira. Mindenkép Honda Civicet szeretnék venni de édesapám nem engedi valamiért :S Fiat puntokat nézeget nekem meg hasonlókat… de nekem nem jönnek be :S mindenkép Hondát szeretnék venni… meg Honda találkozókra eljárni… (egyik nagy vágyam hogy ott legyek én is :D)
A kocsi megvételét én állnám. Ő a biztosítást meg a havi egy tankot állná de a többiről nekem kell gondoskodni. Ez mind szép és jó de ha mutatok neki Hondát az a válasza mindig túl öreg… és sorolnám a kifogásokat :S Ti hogyan győztétek meg a szüleiteket? Vagy mit csináltatok?? :S
Tul oreg autot tenyleg ne vegyel, igaza van apadnak. De tul fiatalt se, elso autot meg ugyis meghuzza az ember itt-ott kar lenne egy ujert.
Hallgasd meg, erezze hogy figyelembe lett veve az o velemenye is, de azert te donts vegulis a te autod lesz :)
a honda a lehető legjobb döntés!!!! nehogy letegyél róla!
most senkinek nem akarom lenézni az autóját de egy fiat nagyon messzi áll egy hondátol. a honda a világ egyik legjobb benzines kocsijait csinálja. itt ahol én lekom 4 autószerelőnek van hondája!!! egy dologra kell figyelni a rozsdára. én inkább nem vennék autót ha nem vehetném azt amelyiket én szeretném. am nincs hondám(szeretnék) nem ezért fényezem de ami tény az tény.
Jah a lényeget meg elfelejtettem:)
én megmondanám a szüleimnek hogyha nem vehetem azt az autót amit én szereném akkro inkább nem kell semmi.
tudnál küldeni egy linket hogy milyet szerenél...
ez is jónak tünik
egy a lényeg ha mész megnézni vigyél magaddal szerelöt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!