Mi a véleményetek az alábbi autókról?
jó vagy rossz tapasztalatokat várok ezekről a típusokról vagy általában a márkáról
az autó egyébként 2 hölgy részére lenne, persze néha többen is utaznának
1 héten egyszer mennek 40 kilométert vidékre, meg a városban lavirozáshoz
Ien Yarison vizsgáztam, jelenleg pedig Corollám van, csak jót tudok mondani mindkettőröl, a VW-t felejtsd el.
A mitsubishi-k általában jók, de a kis coltot nem itt szidták először.
Kataszrófálisnak a Corsa se mondható, szervíz az lessz, német autó, sose hibátlan.
Én gondolkodás nélkül a Toyotát venném.
(volt már corsam, tudom mien, nemkell bebizonyítani, hogy mien jó autó, valóban összerakott állapotban tényleg egész jó, (mindaddig amíg kinem próbálsz egy Toyotát))
További szép napot!
köszönöm a válaszokat
az eltérő véleményekből azt szűrtem le, hogy végeredményben egyik autó sem rossz
talán még az szól a mitsubishi és a vw fox mellett, hogy Magyarországon kevés futkározik belőlük
ha ez szempont:D
Nekem szempont lenne. Fikázzatok ahogy akartok, de szúrja a szemem, ha túl sok jár abból a kocsiból amelyik az enyém :)
Nevet, meg szerintem felesleges fizetni... Nem a "név" fog téged A-ból B-be elvinni, hanem a megbízhatóság :)
TRABANT 601 S
a trabantok régiek de megbízhatók
szerintem 60000-200000FT körül nézz Trabantot (lehet 1.1 is de a 601 megbízhatóbb) vagy wartburg vagy valami hasonló, de ne dacia vagy zaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!