Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi autókról?

Figyelt kérdés

jó vagy rossz tapasztalatokat várok ezekről a típusokról vagy általában a márkáról

az autó egyébként 2 hölgy részére lenne, persze néha többen is utaznának

1 héten egyszer mennek 40 kilométert vidékre, meg a városban lavirozáshoz

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. márc. 11. 19:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ien Yarison vizsgáztam, jelenleg pedig Corollám van, csak jót tudok mondani mindkettőröl, a VW-t felejtsd el.

A mitsubishi-k általában jók, de a kis coltot nem itt szidták először.

Kataszrófálisnak a Corsa se mondható, szervíz az lessz, német autó, sose hibátlan.

Én gondolkodás nélkül a Toyotát venném.

(volt már corsam, tudom mien, nemkell bebizonyítani, hogy mien jó autó, valóban összerakott állapotban tényleg egész jó, (mindaddig amíg kinem próbálsz egy Toyotát))

További szép napot!

2011. márc. 14. 09:02
 12/16 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

az eltérő véleményekből azt szűrtem le, hogy végeredményben egyik autó sem rossz

talán még az szól a mitsubishi és a vw fox mellett, hogy Magyarországon kevés futkározik belőlük

ha ez szempont:D

2011. márc. 14. 11:03
 13/16 anonim ***** válasza:
Speciel egyáltalán nem szempont, amúgy ennyiért, még nézhetsz egy kicsivel régebbi, 2002-2003 körüli Corollát is, hibátlan egy autó azis.
2011. márc. 14. 18:55
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem szempont lenne. Fikázzatok ahogy akartok, de szúrja a szemem, ha túl sok jár abból a kocsiból amelyik az enyém :)

Nevet, meg szerintem felesleges fizetni... Nem a "név" fog téged A-ból B-be elvinni, hanem a megbízhatóság :)

2011. márc. 15. 01:52
 15/16 anonim válasza:

TRABANT 601 S

a trabantok régiek de megbízhatók

szerintem 60000-200000FT körül nézz Trabantot (lehet 1.1 is de a 601 megbízhatóbb) vagy wartburg vagy valami hasonló, de ne dacia vagy zaz

2011. ápr. 27. 16:35
 16/16 anonim válasza:
Trabantossal ne kötekeggy mer elver mint a szart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. ápr. 27. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!