Passzolnak egymáshoz az alábbi gumik és felnik?
Egy 2001-es Ford Mondeo-ra lesznek (1.8-as benzines, 125 lóerő)
Ez lesz az első alkalom hogy veszek felnit meg gumikat ezért kérem a segítséget.:)
Szóval lenne egy ilyen gumi: [link]
Vagy egy ilyen: [link]
És ezek a felnik: [link]
Bármilyen segítség jöhet. Linkeket, tanácsokat is szívesen fogadok:) De az is jó ha megadtok egykét adatot hogy milyen felnit keressek hozzá. Azt tudom hogy a lyukosztó 5, az osztókör 108mm az átmérő pedig 16". De ugye van még pár adat, és azokban bizonytalan vagyok. Pl.: keréktárcsa szélessége collban (ezt nemtudom hogy 6 vagy 6.5 kellene), lemezfelni profil a külsö és belső oldalakon peremvédővel (Pl.: H2), besajtolás mélysége mm-ben (Pl.: ET 52.5). Segítsetek légyszi, hogy a 3 dolog (kocsi, felni, gumi) passzoljon egymáshoz.:)
Szerintem passzolnak ,de ezek a gumik nem sok mindenre jók már. A 17ezrest már fel se raknám. A másiknak valamivel nagyobb a profilmélysége,m de elég elgyötőrt, és mind a kettő gumi nagyon öreg. 8-9 évesek.
Mivel a téli guminál sokat számít a keveréke, összetétele, rugalmassága is, amit 9 éves korára elveszít, hiába lesz téli mintázatú gumid, keményebb lesz, mint egy új, fiatalabb gumi, és a fékúton, tapadáson komolyan érződhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!