1/10 anonim válasza:
hát attól h nem komálom se a dieselt se a kombit attól nem tünik rossznak. bár a lóerő kicsi. menny vele 1 próbakört mert akkor ugyis kiderül ha hibálya van
2/10 anonim válasza:
Szép állapotban van meg minden, de találtam róla infót neten és 2007-ben egy cégnél nem kapta meg a zöldkártyát
miután nem kapta meg 2 óra múlva megkapta egy vállakozónál és utána csak a vállakozónál lett csináltatva. Szerintom ott lehet vmi...
3/10 anonim válasza:
nem jó...túl gyenge
ennyiért inkább egy 1.9 tdi 3-as golf, vagy egy e34-es 5-ös bmw
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Azt a zöldkártyás dolgot azt honnan tudtad meg?
2011. márc. 6. 14:50
6/10 anonim válasza:
Az igaz szép állapotban van de ennyiért nem ezt venném
7/10 anonim válasza:
Gyanús a motortérben ez a nagy tisztaság, minden új, de ha így lenne akkor nem ennyiért árulnák, szóval elképzelhető hogy bizony törve volt osztrák korában, de nem mernék rá megesküdni. Persze a kereskedőtől erről nem fogsz megtudni több infót, csak egy hozzártőtől aki közelről megvizsgállja. Az ereje nem problémás, bocsánat de hülyeség azért nem megvenni egy ilyen autót mert kevés a lóereje. Nem száguldozásra találták, de amúgy meg dízel úgyhogy elég nyomatékos. Szóval a Passat nem lehet rossz választás ezzel a motorral sem, de ez a példány gyanús, azok után amit írtak róla meg pláne. Utána kell járni.
8/10 anonim válasza:
a passat még 100 lóerővel is rohadt gyenge. 75 le-vel szerintem előzni is kész életveszély lehet vele.
9/10 anonim válasza:
Szerintem is jó,de nem ennyí pénzért.
10/10 anonim válasza:
és még a km-t se képesek kiírni, a kormányra most tettek egy védőt hogy ne látszódjon a kopás... Szerintem ez egy leharcolt gép amire ráfújtak egy liter szilikont hogy fényes legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!