Könnyen meg lehet tanulni a KRESZ-t? És vezetni?
Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 09:04
1/10 anonim válasza:
A Kreszt azt csak tudni kell, hogy mi a szabály viszont az autó vezetéshez, ahoz hogy valaki profin tudjon vezetni évek, évtizedek kellenek. Szóval a gyakorlat a nehezebb része az autovezetésnek.
Kérdező most indulsz a jogositványért?
2/10 anonim válasza:
Könnyű megtanulni csak kell hogy kedved legyen hozzá és akard is !
3/10 anonim válasza:
en konnyen megtanultam, 10 eve van jogsim es sajnos egyszersem vezettem,mert ugy erzem nem tudok vezetni.
4/10 anonim válasza:
Én egyszer se olvastam át a könyvet. Igazából az alapokat kell tudni, egyszer végigülöd az oktatást és annyi. Az egész teljesen logikus, még akár ki is található józan paraszti ésszel is.
A vezetés meg mozgáskulturát igényel, az sokat kell gyakorolni.
5/10 anonim válasza:
A kreszt könnyű megtanulni, én az oktatáson és a gyakorló vizsgafeladatokból tanultam meg könyvet meg sem vettem. Ahhoz hogy tudj vezetni sok gyakorlat kell, amit te ott megtanulsz az csak arra jó hogy egyedül is eltudj indulni.
6/10 A kérdező kommentje:
Igen,holnap kezdem!
2011. márc. 6. 10:04
7/10 anonim válasza:
Tanulnod kell, hogy átmenj az elméleti vizsgán. Aztán a többit majd a gyakorlatban. Meg annál is előbb majd a vezetés órákon...ne aggódj! Ha elrontod, az oktató úgyis beletapos a fékbe. :-) Én nekem elegem volt már belőle, de ez van ezt kell szeretni :-)
8/10 anonim válasza:
A kérdésre a rövid válasz: nem. De csak hogy ne bízdd el magad. Bővebben: nehéz megtanulni, de könnyű átmenni a vizsgákon. Nézz szét az utakon: Magyarországon több mint 1 millió ember van akinek van jogosítványa, mégsem tud közlekedni autóval.
9/10 anonim válasza:
10 40 az inkább a közlekedési kultura hiány miatt van
10/10 anonim válasza:
Gyakorlat teszi az embert mesterré,mondja a közmondás,de egyszer elkell kezdeni ,bátran előre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!