Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meglehet egyedül tanulni a...

Meglehet egyedül tanulni a KRESZ-t?

Figyelt kérdés
jogsihoz
2010. júl. 5. 13:02
 1/9 anonim válasza:
34%

ha nem tanulod meg, akkor forgalmin könnyen rájönnek :P

nincs értelme csalni, mert előbb-utóbb ki fog derülni.

Tessék leülni megtanulni! Más élete, testi épsége is a lustaságodon múlhat!

2010. júl. 5. 13:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Itt a 2010es gyakorló program, ezzel felkészülhetsz, de !!!

a Közlekedés lakott területen belül című anyagot tanuld meg, mivel abban minden fontos benne van, ha pedig ezt megtanultad, akkor kívül is tudsz közlekedni.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. júl. 5. 13:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Én mire tanfolyamra mentem már kiolvastam a könyvet, ezért sok újat már nem hallottam ott, szóval szinte felesleges volt a tanfolyam
2010. júl. 5. 13:17
 4/9 A kérdező kommentje:
A LEGELSŐNEK: egy szóval sem említettem, hogy nem akarom megtanulni!!!
2010. júl. 5. 13:19
 5/9 A kérdező kommentje:
HARMADIKNAK: igen, erre gondoltam; melyik könyv volt?
2010. júl. 5. 13:31
 6/9 anonim ***** válasza:

[link]

ebből tanultam, csak még nem a 2010-es kiadásból

2010. júl. 5. 13:39
 7/9 anonim válasza:
Meglehet tanulni egyedűl is, én is egyedűl tanultam meg, mivel az autósiskola, ahová jártam, olyan hanyagúl adta le az egészet, hogy azért kár volt fizetni! Sok sikert!
2010. júl. 5. 20:25
 8/9 anonim válasza:
Előző vagyok,kicsit félreérthetően írtam le, szóval fizettem érte, csak nem érte meg, de ugye muszáj volt!
2010. júl. 5. 20:26
 9/9 anonim ***** válasza:
én úgy tanultam hogy először csak lapozgattam a kresz könyv engem érdeklő/érdekes fejezeteit. utána elolvastam az egészet, próbáltam megérteni a logikáját, megszokni a fogalmazás módot. utána megint elolvastam de már próbáltam megtanulni az egyes szabályokat. közben gyakorolsz a gyakorló progival. utcán amikor sétálsz próbálod felidézni mik is az egyes szabályok. utána előveszed a könyvet és ellenőrzöd jól gondoltad-e. Pl egyirányú utcánál mik a megállás szabályai... közben gyakorolgatsz a progival. Arra figyelj, hogy amikor próbálod tanulgatni a szabályokat, értelmesen tanuld! pl. ehhez tudni kell a járművek felosztását és akkor a tilalmi tábláknál nagy könnyebbséget jelent. így a gyakorlatban is alkalmazható tudásod lesz, de a vizsgán sem fogsz elvérezni.
2010. júl. 5. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!