Meglehet egyedül tanulni a KRESZ-t?
Figyelt kérdés
jogsihoz2010. júl. 5. 13:02
1/9 anonim válasza:
ha nem tanulod meg, akkor forgalmin könnyen rájönnek :P
nincs értelme csalni, mert előbb-utóbb ki fog derülni.
Tessék leülni megtanulni! Más élete, testi épsége is a lustaságodon múlhat!
2/9 anonim válasza:
Itt a 2010es gyakorló program, ezzel felkészülhetsz, de !!!
a Közlekedés lakott területen belül című anyagot tanuld meg, mivel abban minden fontos benne van, ha pedig ezt megtanultad, akkor kívül is tudsz közlekedni.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
3/9 anonim válasza:
Persze. Én mire tanfolyamra mentem már kiolvastam a könyvet, ezért sok újat már nem hallottam ott, szóval szinte felesleges volt a tanfolyam
4/9 A kérdező kommentje:
A LEGELSŐNEK: egy szóval sem említettem, hogy nem akarom megtanulni!!!
2010. júl. 5. 13:19
5/9 A kérdező kommentje:
HARMADIKNAK: igen, erre gondoltam; melyik könyv volt?
2010. júl. 5. 13:31
6/9 anonim válasza:
ebből tanultam, csak még nem a 2010-es kiadásból
7/9 anonim válasza:
Meglehet tanulni egyedűl is, én is egyedűl tanultam meg, mivel az autósiskola, ahová jártam, olyan hanyagúl adta le az egészet, hogy azért kár volt fizetni! Sok sikert!
8/9 anonim válasza:
Előző vagyok,kicsit félreérthetően írtam le, szóval fizettem érte, csak nem érte meg, de ugye muszáj volt!
9/9 anonim válasza:
én úgy tanultam hogy először csak lapozgattam a kresz könyv engem érdeklő/érdekes fejezeteit. utána elolvastam az egészet, próbáltam megérteni a logikáját, megszokni a fogalmazás módot. utána megint elolvastam de már próbáltam megtanulni az egyes szabályokat. közben gyakorolsz a gyakorló progival. utcán amikor sétálsz próbálod felidézni mik is az egyes szabályok. utána előveszed a könyvet és ellenőrzöd jól gondoltad-e. Pl egyirányú utcánál mik a megállás szabályai... közben gyakorolgatsz a progival. Arra figyelj, hogy amikor próbálod tanulgatni a szabályokat, értelmesen tanuld! pl. ehhez tudni kell a járművek felosztását és akkor a tilalmi tábláknál nagy könnyebbséget jelent. így a gyakorlatban is alkalmazható tudásod lesz, de a vizsgán sem fogsz elvérezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!