Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiúk! Ti minek örülnétek?

Fiúk! Ti minek örülnétek?

Figyelt kérdés
A barátomnak mostanába lesz a szülinapja. Nagyon oda van a kocsikért. Autóval kapcsolatban mit tudnék neki venni? Autóba valami kis dolog, vagy hasonlók érdekelnének. Köszönöm. :) (Bmw e30-sa van)
2011. febr. 28. 19:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az ilyen visszapillantóra aggatható dolgokkal, autóillatósítóval, indextükörrel, matricákkal meg oldalablakra rakható légterelővel az a baj hogy ha ő esetleg nem szereti (márpedig van aki nem szereti, sőt ki nem rakná az autójára ha kényszerítenék sem), akkor nagy mellényúlás. Én is kényes vagyok az ilyen dolgokkal. Viszont a modellautónak szerintem mindenki örülne, például egy ilyennek: [link]

De még jó ötlet lehet egy profibb RC autó (ha esetleg nagyon el lennétek eresztve anyagilag és nem tudod mit vegyél neki mert már mindene megvan), egy autós poszter, kép vagy festmény (én imádnám, bekereteztve szép emlék is), vagy még szóba jöhet póló, bögre a márka és/vagy típusjelzéssel. Konkrét autós dolgot ne vegyél neki, én sem szeretném ha egy nő venne nekem üléshuzatot meg ilyesmit, azt én akarom kiválasztani, meg nagy eséllyel úgy is mellényúlás lenne a dologból, én sem veszek a barátnőmnek sminket mert nem tudom melyik kell.

2011. febr. 28. 22:27
 12/16 anonim ***** válasza:

az én tippjeim:

- kis makett vagy matchbox abból a típusból ami neki van ( a modell az mozog is, mozgót szerintem ne)

- olyan kulcstartó, amin a saját kocsija van (fényképet bele), vagy olyan típusú

- vegyél olyan pólót (gyárit) amin BMV van, vagy mintáztass egy sima fehér pólót a saját kocsijával. Nem kell hozzá más mint egy jó fénykép, meg 1-2 nap amíg megcsinálják.

- a következő az egy kicsit magasabb árfekvés: régen itt nálunk bezárt egy kínai ruhabolt. Akkor megvettünk egy cipőt csak azért mert olcsó volt, akkor még se jogsim, se kocsim nem volt. Lett jogsi és autó. Eszembe jutott, hogy az a cipő pont olyasmi volt, mint a forma1-eseknek van.

Előszedtem, pont jó rám, és baromi jó benne vezetni, kocsit csak ebben vezetek, sima cipőben már nem vagyok hajlandó. Egyrészt mert jól érzem a pedálokat, kényelmes, hőmérsékletileg éppen jó (mondjuk szabad égen nagyon hideg, de a kocsiba jó). Másrészt olyan mitnha én is F1-es pilóta lennék :) ja és még jól is áll rajtam. A slussz poén hogy valami 1500ft-ért vettük kb. 2 éve :)

Valami ilyesmire gondolok:

[link]

persze nem kell ilyen profinak lennie, csak ilyen jellegű, de lehet kínai nyugodtan. A vezetéstől úgyse használódik el annyira. Persze ezt úgy kellene, hogy meglepi, de együtt mentek el felpróbálni, nehogy rosszat vegyél neki. Persze ha érdekli az ilyesmi, ha nem, akkor feleslegesen ne vidd bele, annak nincs értelme. De számomra hihetetlen hogy egy jó cipő mennyit tud dobni a vezetési élvezeten.

Esetleg valami matrica, poszter, baseball sapka, óra, (persze mind ilyen BMW-s)

2011. febr. 28. 23:17
 13/16 anonim ***** válasza:

előző vok.

Ha minden BMW-t szeret, akkor lehet valami könyv is, mittumén típuskönyv, vagy a BMW története, ehhez hasonlók, BMW-ről szóló DVD.

Konkrét autóba való dolgot ne vegyél, azt a többség nem szokta szeretni, a pasiknak a kocsi olyan mint a saját kis birodalma, abba más ne "kontárkodjon" bele, majd ő magának megveszi ami kell.

Nézz be egy forma1-es netshop-ban mit árulnak, és ilyen jellegűekből válassz először termék kategóriát. Aztán vagy keress ilyenből BMW-set, vagy csinálj neki egyet.

Esetleg az ablakba tehető nap ellen védő napellenző még szóba jöhet.

2011. febr. 28. 23:22
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Igen a maketten én is gondolkoztam, de azt hol tundám megvenni? Mondjuk Debrecenben?
2011. márc. 1. 20:40
 15/16 anonim ***** válasza:
töltsd tele a tankot benzinnel/gázolajjal :DD
2011. márc. 1. 20:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Én egy matricának, esetleg valami optikai elemnek, de már kaptál hasznosabb válaszokat is.
2011. márc. 2. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!