Fiúk! Ti minek örülnétek?
Én nem raknék ki tükköre aggatható nyavajákat :-)
De egy finom illatosítónak, vagy egy szép BMW-s kulcstartónak örünék.
Vagy egy sperr difinek... ;-)
Azt a piros plüs szivecske addig lenne ott, amíg te látod, ilyesmit ne vegyél, mert bár neki jól esne, de ő nem vállalná fel az utcán a szép e30ast piros plüs szivecskével!
itt találsz pár ezer forintért szép optikai tuning elemeket:
Én az asszonynak egy tuningboltban vettem egy olyan skorpiót/Az a csillagjegye/,ami úgy van megcsinálva mint az autókon a márka felirat..
Ilyen..
Nagyon örült neki.. Kereshetnél csillagjegyest ami az Ő horoszkópja,vagy bármi hasonlót,vagy amit szeret..:)
Színtelen indexbúra, miniatűr E30-as modell (egész olcsón kapható Bburago/matchboxok vannak, néha benzinkutakon is ki lehet fogni), BMW, vagy E30 feliratú szövetszőnyeg.
De egy fontos dolog: Sok pasi utálja amikor egy nő megtudja, hogy autómániás, és az mindenképp valami autós dolgot akar neki venni!
Vegyél neki egy kis makett BMW-t én is örültem neki.
Bár nem egy X5-öm van (mint a makett) csak egy E36-os, de annyira megbarátkoztam vele hogy ráharapok a kezére annak aki ki akarja venni a kocsiból a makettet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!