Mi értelme a simsonnak?
Figyelt kérdés
ha van 1 kérdés robogókkal kapcsolatban mindig van valaki aki beköpi, hogy a simson milyen jó....
nem értem, miért?
2011. febr. 28. 18:57
21/24 A kérdező kommentje:
na jó, de azért városban kicsit hülyén nézne ki a simson:D
2011. aug. 8. 10:45
22/24 anonim válasza:
Egyáltalán nem így van, az emberek utánam fordulnak amikor elmegyek mellettük a simsonnommal. Városban faluban bárhol.
23/24 anonim 

válasza:

Hülyén nézne ki? Észnél vagy? Ez mondjuk nemtom miből jött,de szerintem egy robogó után nem fordulnak meg az utcán és nem dícsérik az emberek,hogy milyen szép és ha leparkolsz nem mennek oda nézegetni.
24/24 anonim 

válasza:

Anno amikor Csepelen belül közlekedtem Simsonnal utánam is megfordultak. Főleg mert magasról tettem a közlekedési szabályokra... :) Valószínűleg az is közrejátszott hogy nem igazán volt két egyforma színű elem a motoron.
Egyébként a Simson nem akkora csoda, menj lakott területen belül egy restaurált Pannóniával, szigorúan Arol 2T-vel 1:20 arányú keverék mellett. Megnéznek és utána még percekig tűnődnek hogy mehet közúton valami ha ennyire füstöl... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!