Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi értelme a simsonnak?

Mi értelme a simsonnak?

Figyelt kérdés

ha van 1 kérdés robogókkal kapcsolatban mindig van valaki aki beköpi, hogy a simson milyen jó....

nem értem, miért?

2011. febr. 28. 18:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
29%
Látom senki se a kérdésre válaszolt, csak istenítik a Simsont:) De édik vagytok:D Azért mondják oda minden robogós kérdéshez,mert ez ilyen berögzött komplexus nekik, h juj szemét robogós, juj az egy szar, juj összeér a térde, nem baj , hogy műszakilag ezerszer komolyabb, ááá de össze ér a térde juj akkor nem motoros:D bezzeg a simsonos vagány srác aki húzza maga utána füstcsíkot, az vagán motoros:D Olyan viccesek vagytok:D MINDKETTŐ JÁTÉKMOTOR!!!
2011. márc. 1. 08:43
 12/24 T5- ***** válasza:
74%

Pannóniás vagyok, nem hiszem, hogy komplexusom lenne :-)

Nem egy kategória a Simó és a robogó, úgyhogy nem is lehet összehasonlítani őket.

2011. márc. 1. 10:34
 13/24 anonim ***** válasza:
No. A Simsont azért istenítik mert jobban visszaadja a motorozás élményét, szebb és élvezetesebb vezetni, viszont műszakilag nem olyan megbízható mint egy robogó. A robogó sokkal megbízhatóbb de nem olyan élvezetes vezetni. Mivel robogón nem tanulsz meg motorozni, ezen azt értsem hogy ha az első motorod egy robogó, húzod a gázt és megy... Aztán veszel egy Simsont akkor azon újra meg kell tanulni motorozni mivel ott váltani kell, kuplungot használlni stb... De ha simsonnal kezded akkor robogóra nem kell megtanulni. Na a fogyasztásról annyit hogy tök mind1 mid van. Simson és a legtöbb 50-es robogó is 2 ütemű. Szóval ugyan annyit eszik kb. Mondjuk én a simsonra szavaznék. Szerintem szebb is. Am a hangjárol annyit hogy attol függ milyen simsonod van. SR50 vagy S51. Mert jelentős a hangja közt a különbség, pedig motorja ugyan az. Robogók közt is van hangosabb mint egy simson és halkabb is. Mellesleg nem füstől jobban a simson mint egy robogó mivel 2 ütemű, ugyan úgy keverékkel megy (csak a robogó magának keveri). Csak a simsonnál a füst mennyisége számít a keverés arányától is.
2011. júl. 1. 20:03
 14/24 anonim válasza:

amúgy meg csak a lusták vesznek robogót mert már arra nincs energiájuk hogy váltsanak meg hogy behúzzák a kuplungot.

én például nagyon büszke vagyok rá a simson-ból bármit lehet csinálni gokartot, tutajmotorot. Szerintem egy robogómotor nem ilyen praktikus

2011. júl. 15. 14:11
 15/24 anonim ***** válasza:
"amúgy meg csak a lusták vesznek robogót mert már arra nincs energiájuk hogy váltsanak meg hogy behúzzák a kuplungot. " Ez te találtad ki??? oltári nagy hülyeség!!! Inkább ne terjeszd :D
2011. júl. 15. 14:31
 16/24 anonim válasza:

igen én találtam ki :D

de sztem van benne valami

2011. júl. 19. 12:48
 17/24 anonim ***** válasza:

Annyira ostobák vagytok a simsonjaitokkal hogy az valami hihetetlen. Szerintetek azért vesz valaki robogót, mert meg akar tanulni motorozni? NEM!! Napi szinten szeretne vele közlekedni olcsóbban, mint autóval. Akinek szüksége van rá és nem hobbinak tartja, az nem akar a váltással p*csölni, meg keveréket kutyulni. Felül rá és megy.

Én 4 évig robogóztam, utána letettem az A jogsit, vettem egy 600-as CBR-t és lám semmi gond nem volt átszokni.

Ez meg hogy nem ér össze a lábad akkor sz*r. Megnézném mikor sz*roznál te le egy 650-es burgmant...

2011. júl. 19. 15:11
 18/24 anonim ***** válasza:
utolsónak igaza van simson az lófasz
2011. júl. 19. 20:23
 19/24 anonim ***** válasza:
Nem mondom hogy az, mert nem. Csak ne legyen már olyan ostobák egyesek hogy ilyen értelmetlen párhuzamokat akarnak vonni a kettőre.
2011. júl. 25. 19:02
 20/24 anonim válasza:

Mindennek megvannak az előnyei és a hátrányai. Simsonos vagyok világéletemben az voltam. Tényleg soakt szereltem, de meleltte megtanultam a motorozás örömét. Váltasz kuplungolsz jobblábbal fékezel, ez az összetettség óriási pluszt adott a B-s jogsihoz is. Nem mondom enélkül nem lehet de aki csak teheti motorozzon. Kipróbáltam egy peugeot streetfigtert, 90 et simán verte furcsa volt rajta, nem mondom hogy nem élveztem, de érdekesen éreztem magam a motoron. A kanyarodást vele borzalmasnak nevezném, megszokható, nem írom le de a simson akkor is motor ha bárki bárhogy fikázza.

Sajnos a simson közelebb áll bármiféle nagymotorhoz, mint sem a robogó. Ha nem vagy igazi motoros, vérbeli motoros jó a robogó, de ha szívből csinálod csak a simson mellett dönts. Színessé teszi az életed a simsonnak nevezett csoda! Újíts csak fel eggyet! Meglátod mi munkád van benne és értékeled a technika vívmányát. Igaz ez a robogóra is. Ölj bele egy kis munkát és értékelni fogod még élsz!

2011. aug. 7. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!