Ez milyen motor? 125-ös így látásból mondom, hogy meg se közelíti! :D
ennyi erővel a henger sem 125ös mert annak csak furata van.
Olvass többet...
tudod mi 1 henger főtengely, hajtókar és dugattyú nélkül?
1 fém darab aminek a közepén van 1 darab furat. Olyan nincs h 125ös henger. Minél többet írsz annál jobban bizonyítod hozzá nem értésedet.
akkor miért árulnak 125ös hengert [link]
ha ilyen nem is létezhet?
Jajj már megint mások kútfőjéből akarsz tudást meríteni.
Ám hibás a hirdetés szövege, hiszen más köbcentit is kiadhat ez a hengerszett eltérő löketű főtengellyel. De gondolom azért írták ki így, mert 125ös motorra való, és a magadfajta nemtudná, hogy miez ha csak a furata lenne megadva.
Eleinte ellenszenves voltál, de mostmár tényleg meginnék veled egy sört és elbeszélgetnék, mert hihetetlen, hogy mennyire ragaszkodsz ahhoz ami szerinted helyes.
Jó kérdést tettél fel kedves kérdező, mert már egészen más témához kanyarodtunk(Y)
Sajons végigolvastam az összes kommentek és akk összegzek :)
Sztem a pit bike még mindig 1 retek xD
1. a forma 1 & trabant nem jó összehasonlítás mivel az egyiket pályára tervezték[nemis akárhogyan] a másikat pedig nem
2. viszont a pit bike-ra aki mellette van az azt mondta h cross motor; tehát jogosan hasonlítható össze más 125ös crossmotorokkal (nem a méret a lényeg :P)(és nemén basztam el a gyártáskor h 4üteműre tervezték, ez ilyen el kell fogadni és nemazzal érvelni h mivan ha 2t mert nemaz ugyanis nemugy gyártották)
3. a cbf & gsxr összehasonlítás megint nemjó sztem amit a 875ccm különbség miatt
4. aki megértette az üzenetem lényegét az úgyis egyetért aki nem az haljon meg hülyén ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!