Ez milyen motor? 125-ös így látásból mondom, hogy meg se közelíti! :D
Azt mondjátok a pitbike retek mert alázza a cbf betonon?
a cbf is retek mert a hayabusha simán alázza betonon...
a forma1es autót simán alázza a trabant egy rally útvonalon a mátrában, és miért? mert elszállna az első kanyarban a forma1es autó akkor most az egy retek?
nem egy kategóriás cross ennyi az egész...
sebességet akarsz? vegyél hayabushát vagy gixert az viszi a 200at az össze többi retek...
Minek hasonlítgattok nem egy kategóriás motorokat?
Akinek sebesség kell vegyen vadászgépet, le aláz minden retket a hangsebesség többszörösével.
Menjél 14 évesen az 50re bejelentett 125ös gépeddel 90el városban, még mielőtt megölsz valakit összetöröd magad és anyádék gyufásdobozban visznek a temetőbe.
Igazán megnézném a sok pocskondiázót egy 250es Honda CR-el hány perc alatt törné ki a nyakát egy igazi cross pályán
de még egy ilyen "retekkel" is
fúú de el vagy tévedve te jó ég...
senki nem hasonlítgatta bazzeg, te kezdted, hogy 'jujj a pitbike jobb, mert megnézném mit tudna a cbf a salakon'. erre mondtam én, hogy igen, én meg megnézném betonon. meghazudtolod saját magadat. amúgy meg egy kategória, mert mind2 125-ös. és már ha az ember kap egy 'szalonképes' motort ebbe a kategóriába mi a retkes fa*zért venne egy ilyen gagyi, csúnya, semmire se jó, kicsi, ormótlan pitbike-ot ha már kap egy szép motort? 14éves meg közülünk szerintem senki nincs, személy szerint 17vagyok motorom nincs mert bringába nyomom, másrészt a B-s jogsit fogom elkezdeni csinálni bár nem tudom mennyire tartozik rád, a többi válaszoló sem hinném hogy 14 mert eléggé képben van. aki meg ilyennel támad, hogy viszik a temetőbe a gyufásdobozba hát borzasztó alacsony intelligenciára vall. ilyennel nem támadunk, még ha nem is gondoljuk véresen komolyan komolyan. szánalmas, menj hajtsd a pitbikeodat ha ennyire szereted, de hogy a csajok stb. körberöhögnek hogy úgy nézel ki mint majom a köszörűkövön hát... hajrá!;)
20:58
Megértem, hogy ideges vagy mert kissebbségi komplexusod van 1 ilyen motornak nem nevezhető akármivel. Miértne lehetne összehasonlítani 2db hengerűrtartalomban megegyező motor gyorsulását? pl 650es husaberg supermotoval is gyorsulgatnak 600as sportmotorok ellen, pedig nem ugyanoda tervezték őket. A trabant f1 autó összehasonlítás pedig a saját hozzánem értésedet mutatja. azoknak tényleg semmi közük egymáshoz, max annyi hogy 4 kerekük van. De ha szerinted cross motornak számít egy ilyen pitbike ami nem is motor, akkor hasonlítsd össze mondjuk egy 125ös yz-vel. Vagy akármilyen mások cross motorral, ami tényleg motor.
"senki nem hasonlítgatta bazzeg, te kezdted, hogy 'jujj a pitbike jobb, mert megnézném mit tudna a cbf a salakon'. "
-csak te "irtózatos halkan megjegyzem, hogy 70-et egy 50es robogó is tud és egy normális 125-ös motor (tehát akkora motortérfogatú mint ezek a pit bikeok) 90et gond nélkül visziik (Honda CBF125 tehát még nem is a gyorsasági kategória) és még ennél többet tud menni "
"meghazudtolod saját magadat. amúgy meg egy kategória, mert mind2 125-ös."
-"jó h nemállja meg a helyét ugyanis az túramotor"
és már ha az ember kap egy 'szalonképes' motort ebbe a kategóriába mi a retkes fa*zért venne egy ilyen gagyi, csúnya, semmire se jó, kicsi, ormótlan pitbike-ot ha már kap egy szép motort?
-versenykategória C kategóriás igazolványt kell kiváltani ormótlanra külön kitérnék mert az aránytalanul nagyot jelent
"másrészt a B-s jogsit fogom elkezdeni csinálni bár nem tudom mennyire tartozik rád"
- semennyire nem is tudom miért írtad
", a többi válaszoló sem hinném hogy 14 mert eléggé képben van. aki meg ilyennel támad, hogy viszik a temetőbe a gyufásdobozba hát borzasztó alacsony intelligenciára vall."
- és miért is?
"szánalmas, menj hajtsd a pitbikeodat ha ennyire szereted, de hogy a csajok stb. körberöhögnek hogy úgy nézel ki mint majom a köszörűkövön hát... hajrá!;)"
- nincs pitbikeom suzuki gsxr 1000resem van, egyébként ez még mindig pályamotor, és biztosan röhögni megy 4000 ember egy ilyen versenyre... csajozni biztos jobb a cbf de hogy a sárban elakadna az is biztos
"A trabant f1 autó összehasonlítás pedig a saját hozzánem értésedet mutatja. azoknak tényleg semmi közük egymáshoz, max annyi hogy 4 kerekük van"
pontosan az is volt vele célom, hogy megmutassam amennyire nem lehet rallyzni forma1es autóval mint cbf-el földúton versenyezni, vagy trabantal a hungaroringen menni mint ezzel a crossal betonon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!