Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kocsit ajánlanátok...

Milyen kocsit ajánlanátok első autónak, egy lánynak?

Figyelt kérdés

Már van egy éve jogsim, a szüleim kocsiját szoktam vezetni (2000-res évjáratú, 1.4-es Opel Astra), sikerült összespórolnom annyi pénzt, hogy vehessek egy sajátot, persze nem túl drágát...

Kb. 1 millióm van rá, nem kimondottan csajos autót akarok, szeretem(szeretném) ha lenne benne erő, de legyen megbízható.

Mit tudnátok ajánlani?

Fiat Stilo külsőre bejön (a 3 ajtós), de nem hallottam róla véleményeket.

2011. febr. 23. 16:19
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:

Bocsi, nem voltam gépközelben!

Köszi, hogy ilyen sokan írtatok!

Peugeo-k nem tetszenek, valahogy nem az én stíluson, szóval azt tuti nem. Alfák bejönnek nagyon, de inkább az újak, szóval arra várok még pár évet:D

Szerintem marad valamilyen opel, vagy a stilo.

A corsák egyre jobban tetszenek.

Azt is beszéltük szüleimmel, hogy megkapnám a mi opelünket, ők meg vennének egy újat. Ennek örülnék a legjobban, mert az opelről már tudom, hogy mi baja volt eddig, meg már megszoktam nagyon.

hát nehéz döntés, de köszi, hogy írtatok, az kiderült, hogy nincsen jó meg rossz márka:D

2011. febr. 25. 09:39
 42/44 anonim ***** válasza:

méérr?

győnyörű 147-es van már 1 millóért!

[link]

egyébként A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:30 igazad van

de utánna miért is lopott volna a mercedestől? (a vw lop a fiat-tól)

2011. febr. 25. 15:00
 43/44 anonim ***** válasza:
jó, az igaz hogy a régi nem az igazi, de az 145-ös tényleg jó kocsi volt, ment mint állat, lehet nem volt egy audi minőságű összerakás, de mégis messze verte a németek vezetési élményét ...
2011. febr. 25. 15:01
 44/44 anonim ***** válasza:
Ez komoly? Már bocsi, nem akarok beleszólni, de szerintem ne vegyél 1 milkóért első autót! Szerintem vegyél 5-600-ért, a többit meg tedd el, hátha jó lesz még később is.
2011. febr. 26. 17:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!