Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kocsit ajánlanátok...

Milyen kocsit ajánlanátok első autónak, egy lánynak?

Figyelt kérdés

Már van egy éve jogsim, a szüleim kocsiját szoktam vezetni (2000-res évjáratú, 1.4-es Opel Astra), sikerült összespórolnom annyi pénzt, hogy vehessek egy sajátot, persze nem túl drágát...

Kb. 1 millióm van rá, nem kimondottan csajos autót akarok, szeretem(szeretném) ha lenne benne erő, de legyen megbízható.

Mit tudnátok ajánlani?

Fiat Stilo külsőre bejön (a 3 ajtós), de nem hallottam róla véleményeket.

2011. febr. 23. 16:19
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Seat Cordoba/Ibiza 2000 utániak amik már ráncfelvarrottak azok jók :)
2011. febr. 23. 21:12
 32/44 anonim ***** válasza:
franciát tényleg ne válassz!
2011. febr. 24. 15:02
 33/44 anonim ***** válasza:
csak azért mertem írni a peugeotot mert nekünk is van egy, és a fiatot nyáeon adtuk el mert baja volt. -.-"
2011. febr. 24. 15:25
 34/44 anonim ***** válasza:
Kár, hogy megbízhatót akarsz, mert Renault Laguna akkor kiesik, mert az a 10-es skálán 7-8-at kapna megbízhatóságból, míg egy Corsa (Hozzá képest) 9-10-et. (Én egy ilyet vettem első kocsinak: [link] És eléggé jó volt...)
2011. febr. 24. 17:26
 35/44 anonim ***** válasza:
0%

kár hogy nekem meg annyi szerelő ismerősöm van hogy nemigaz, neked meg 1 francia meg 1 olasz kocsid.... :S

a reanult a kedvenc márkálya a szervízfőnüknek, mert az hozza a sok pénzt :P

az olaszokról meg annyit, hogy alfa romeo 159 2.4JTD-je van mert az a legjobb, és ezt ő mondja

akkor ne az olyan írja aki nem figyel az olasz kocsira, és a farnciát jobbnak találja

jó, ha dízel, akkor belefér a peugeot, meg a citroen de a renault nem

és olasz autó lett az év autója ha nem nézzük azt az elektromos szart, olasz motor lett az év legjobb motorja, és legjobb új motorja (vw kidibták úgyhogy ...)

akkor mért is lenne szar az olasz?

(1.75TBI 235Le! és eljár 8-9literrel átlagban!)

2011. febr. 24. 20:11
 36/44 anonim ***** válasza:

hallod buzóka, 10 évesnél öregebb olasz kocsi a kakás, elhiszem hogy ma már csinálnak jóféle dolgokat de nem zsírúj autót szeretne venni a kérdezőnk. 2011 év kishaszongépjárműve is olasz (Fiat Doblo) Ja és ha szerelő mondja akk OK, de nem alfáról volt szó hanem fiat-ról. Az más kategória.

TE MEG VEGYÉL MAGADNAK MAGYAR HELYESÍRÁSI SZÓTÁRT :)

2011. febr. 24. 20:20
 37/44 anonim ***** válasza:

Köszi utolsó, végre egy értelmes válasz.

Annyit tennék még hozzá, hogy a Fiat csinált először közvetlen befecskendezéses dízel motort, aminek a licencét a VW is megvette. Enélkül még mindig kénytelenek lennének az elavult és megbízhatatlan PD TDI-vel járni. Az olasz MultiJetek jelenleg (a több évnyi előnynek köszönhetően) világelsők. Ezt a motort találod az Opelekben (CTDI) a Suzikikban (DDIS) néven...

Ezenkívül a Fiat tulajdonában van az Alfa, Lancia, Maserati, Ferrari, Abarth, Iveco. Szóval kicsit gondolkodni kellene, mielőtt a bevett "szarolasz" dumát nyomatjátok.

2011. febr. 24. 20:30
 38/44 anonim ***** válasza:
53%-osnak szólt...
2011. febr. 24. 20:31
 39/44 anonim ***** válasza:

Ha már itt tartunk a FIAT örüljön, hogy gyárthat autót, mivel azt szépen ellopta a Mercedes-Benztől...

És ha közösen van gyártva (pl. Opel/Suzuki CDTI/DDiS) akkor az nem fiat termék, hanem közös, ráadásul Németországban gyártják. És nem a fiaté az összes márka, hanem egybeolvadtak, mert így egyszerűbb nekik. És mi is van azzal, hogy az ezredforduló környékén kis híján tönkrement a fiat cég?

2011. febr. 24. 20:35
 40/44 anonim ***** válasza:
Valamit szóljon már a kérdező is!!!
2011. febr. 25. 09:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!