Milyen kocsit ajánlanátok első autónak, egy lánynak?
Figyelt kérdés
Már van egy éve jogsim, a szüleim kocsiját szoktam vezetni (2000-res évjáratú, 1.4-es Opel Astra), sikerült összespórolnom annyi pénzt, hogy vehessek egy sajátot, persze nem túl drágát...
Kb. 1 millióm van rá, nem kimondottan csajos autót akarok, szeretem(szeretném) ha lenne benne erő, de legyen megbízható.
Mit tudnátok ajánlani?
Fiat Stilo külsőre bejön (a 3 ajtós), de nem hallottam róla véleményeket.
Én a Fiatokról nem szoktam jókat hallani. Nekünk Suzuki swift van, de szeretem. A Skoda Fabia is jó, azt is szerettem vezetni. Az Opel Corsa sem rossz, esetleg a Nissan Micra.
2011. febr. 23. 16:41
13/44 anonim válasza:
Szerintem olyat ami tetszik. De most komolyan. Kár itt fikázni a Fiatot, meg a Suzukit meg összes többit, ha annyira szarok lennének már régen lehúzhatták volna a rolót. Szóval kár itt statisztikák alapján autót választani, mindegyikből kifoghatsz jót is meg rosszat is. Olyat vegyél, ami tetszik.
19/F
2011. febr. 23. 16:46
14/44 anonim válasza:
Japán autót vegyél, azon belül is a Toyotát ajánlom. Erős, megbízható, és még szép is.
2011. febr. 23. 16:51
15/44 anonim válasza:
Akkor nem itt tenné fel a kérdést hogy mit ajánlanak neki.. Neked biztos már mindegyik tipus megvolt.. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!