Milyen kocsit ajánlanátok első autónak, egy lánynak?
Már van egy éve jogsim, a szüleim kocsiját szoktam vezetni (2000-res évjáratú, 1.4-es Opel Astra), sikerült összespórolnom annyi pénzt, hogy vehessek egy sajátot, persze nem túl drágát...
Kb. 1 millióm van rá, nem kimondottan csajos autót akarok, szeretem(szeretném) ha lenne benne erő, de legyen megbízható.
Mit tudnátok ajánlani?
Fiat Stilo külsőre bejön (a 3 ajtós), de nem hallottam róla véleményeket.
alfa romeo 147?
honda civic?
a daewoot felejtsétek, lehet hogy tanulni jó, arra a 2 órára, de megbízhatóság nagyon zéróó
vagy amilyen 95-ös swift van anyukámnak. 1literes de megy mitn a golyó! az lenne szerintem a legjobb
előszöris, 1.6-os nál nagyobb benznines autót ne akarj első autónak, mert sokat kell majd bele tankolni, és 360 forintos benzináraknál enmbuli :(
ne akarj pont egy millióért venni kocsit inkább állj meg 900 ezer forintnál mert át kell azt az autót írni, és még vannak "ksiebb" összegek amikért fizetni kell vásárlás után pl:eredetvizsga.
Fiatot 10 éves kora után el kell adni, esetleg ha nagyon kevés km van benne akkor gondolkoz rajta, de egy peugeot szerintem testhezálló lenne :)
és ez egy 3 ajtós
ja és szerintem apukád tanácsát is kérd ki autóvásárlásban mert ő tapasztaltabb, és lehet azt fogja mondani vegyél te is astrát ami szeritnem jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!